• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2017. december 17.

Lázár ünnepli névnapját.
Holnap Auguszta napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva DK: A Fidesz magára hagyta a potenciális rákbetegeket - Ígérgetés helyett azonnal szerezzék be a hiányzó mammográfiás gépeket!
DK: A Fidesz magára hagyta a potenciális rákbetegeket - Ígérgetés helyett azonnal szerezzék be a hiányzó mammográfiás gépeket! PDF Nyomtat Email
2017 november 26., vasárnap 12:46

Az RTL Klub híradója derítette ki, hogy több kórházban is elromlott a mellrákszűréshez elengedhetetlen mammográfiás készülék, amelyeket nem javíttatott meg és nem is pótolt az Orbán-kormány. Jelenleg 3 hónapos várólisták vannak a vizsgálatra a sajtó szerint, holott éppen ezzel veszik el a lehetőséget az emberektől, hogy időben felismerjék náluk a betegséget.
A Demokratikus Koalíció vérlázítónak tartja, hogy a Fidesz magára hagyta a potenciális rákos betegeket, és nem biztosítja a vizsgálatukhoz szükséges műszereket! Ezzel emberek ezreit tartják bizonytalanságban, akik úgy fognak karácsonyozni, hogy nem tudják, van-e rákos megbetegedésük. A DK szerint a probléma azzal nincs elintézve, hogy a Fidesz pártsajtója új műszereket ígérget; a fideszes hazugságok alkalmatlanok a rákszűrésre.

A DK azt követeli, hogy ígérgetés helyett azonnal szerezzék be a hiányzó mammográfiás gépeket! A DK Sokak Magyarországa című programjának része a hiányzó orvosi műszerek beszerzése, de a 2018-as választások utáni intézkedések nem segítenek azokon, akiknek most van szükségük a vizsgálatra.

László Imre
a DK egészségügyi kabinetjének vezetője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com
33 650x488

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások