Indul a roham a hűtőkért és a mosógépekért
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. október 21.

Orsolya ünnepli névnapját.
Holnap Előd napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Indul a roham a hűtőkért és a mosógépekért
Indul a roham a hűtőkért és a mosógépekért PDF Nyomtat Email
2017 november 15., szerda 09:44

Megkapták a támogatói okiratukat az idei Otthon Melege Program első kedvezményezettjei. A műszaki áruházak megnövekedett érdeklődésre számítanak az akár 45 ezer forintos állami hozzájárulással megvásárolható műszaki cikkekre. A MediaMarkt raktárkészletei jelentős növelésével készül a rohamra.
Összesen több mint 63 ezren nyújtottak be pályázatot idén az Otthon Melege Programban, amely a háztartási nagygépek (hűtők, fagyasztók, mosógépek, és mosó-szárítógépek) energiamegtakarítást eredményező cseréjére irányult. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a legtöbb pályázat pozitív elbírálásban részesül. Több lépcsőben – időben és régióban – történnek a pályázatok jóváhagyásai, melyek közül közel 14 ezer db pályázat jóváhagyása megtörténik november elején.
A nyerteseknek 90 napjuk van, hogy a kézhez kapott támogató okiratot bemutatva levásárolják a kedvezményt. Ehhez a „Jóváhagyott kereskedők ” bármelyikét választhatják, listájukat megtalálják a pályázati portálon.
A MediaMarkt az előző évek tapasztalatai alapján főként a magasabb energia besorolású termékek tekintetében számít nagy érdeklődésre, hiszen ezek esetében érhetik el a vásárlók a legnagyobb megtakarítást hosszútávon az alacsonyabb besorolású készülékekhez képest. Ezzel a vásárlók is tisztában vannak, a műszaki áruházlánc tapasztalatai szerint tavaly 80%-kal több A+++ besorolású készüléket vettek az Otthon Melege Program beváltások idején, mint ugyanezen eszközök kevésbé takarékos típusaiból.
A várható rohamra a MediaMarkt raktárkészletei növelésével készül, hogy minden kedvezményezettet azonnal ki tudjon szolgálni a 24 áruházában. A szemfüles vásárlók emellett a támogatás beváltása előtt megnézik a műszaki áruházláncok kedvezményeit is, mert így még többet tudnak spórolni a vásárlás során, ezért a műszaki áruházlánc folyamatos akciókat tart illetve kedvezményes hitelkonstrukciókkal segíti a nyertes pályázók beváltásait, mellyel összevonhatóak az állami pályázat támogatásai. A vállalat emellett fix időpontra történő házhozszállítást kínál, valamint térítés ellenében be is üzemelik a készüléket. A házhozszállítás során a régit is el tudják szállítani a MediaMarkt munkatársai. Az eddigi Otthon Melege Programok elhasznált készülékeit a karcagi Elektronikai Hulladékhasznosító Központ semmisítette meg korszerű technikai eljárással.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások