• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. július 18. szerda

Frigyes ünnepli névnapját.
Holnap Emília napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Az Obama-kampányok tanácsadói segítik a DK kampányát
Az Obama-kampányok tanácsadói segítik a DK kampányát PDF Nyomtat Email
2017 október 02., hétfő 14:32

A Demokratikus Koalíció az elmúlt hetekben tárgyalásokat folytatott a Smoot Tewes Group (STG) nevű amerikai tanácsadó céggel annak érdekében, hogy javaslatot tegyenek a 2018 tavaszi választásokon folytatandó kampánystratégiánkhoz, illetve hogy a kampányt is tanácsokkal lássák el. Mivel a DK-nak fontos, hogy a működése mindig átlátható legyen, ezúton jelentjük be, hogy a tárgyalások eredményeképpen a párt szerződést kötött a céggel.

 

Az STG az egyik legelismertebb amerikai demokrata tanácsadó cég, amelyet a győztes Obama-kampányok legfontosabb alakjai alapítottak, mint Julianna Smoot, az Obama alapítvány igazgatótanácsának tagja, Obama volt kampányfőnök-helyettese, fehérházi protokollfőnök, illetve az első Obama-kampány pénzügyi igazgatója, Paul Tewes, az Obama-kampány önkéntesekért felelős szervezője, a Demokrata Párt politikai műveletekért felelős vezetője, vagy Dan Kanninen, a cég kampányokért felelős társtulajdonosa, politikai elemző, több fontos csatatér-államban az Obama-kampányok vezetője. Az STG Washingtonban és szerte az Egyesült Államokban keresett, rendelkezik a legmodernebb kampányeszközökkel, amelyek komoly segítségére lehetnek a DK-nak a 2018-as tavaszi választási kampányban.

 

Az STG a megállapodás szerint tanácsokat ad a DK-nak a párt kampányának stratégiája, struktúrája, kommunikációja és végrehajtása kapcsán. A megbízás díj havi 10 ezer euró, melyet a DK saját költségvetéséből finanszíroz.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások