• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. május 27.

Hella ünnepli névnapját.
Holnap Emil, Csanád napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva A Jobbik támogatja a köztisztviselők bérkövetelését
A Jobbik támogatja a köztisztviselők bérkövetelését PDF Nyomtat Email
2017 július 16., vasárnap 15:13

Az MSZP-SZDSZ kormány által 2008-ban megkötött, szégyenteljes IMF-paktumot a Fidesz mind e mai napig szolgamódon végrehajtja, noha az abból származó kölcsönt már kamatostul visszafizette hazánk. Ezen paktum egyik követelése volt a közszolgálatban dolgozók bérének befagyasztása, s ezért is hagyják az egymást követő kormányok elértéktelenedni a közszolgák fizetését. Ennek a bűntettnek a felelősségét a Fidesz cinikus módon az önkormányzatokra hárítja azzal, hogy azok adóbevételeinek terhére teszi csak lehetővé a bérrendezést.

A Jobbik mióta az Országgyűlés tagja, azóta követeli az azonnali és érdemi bérrendezést, hiszen egy jó állam működőképessége a közszolgálatban állók megbecsülésén múlik.

Tudjuk, hogy a központi költségvetésben megvan a fedezet a béremelések végrehajtására, de azt inkább költi a Fidesz látványberuházásokra és a maffiacsaládok vagyonának gyarapítására. Csak a nagyságrend érzékeltetése érdekében említenénk: az örvendetes módon Magyarországra visszakerült Seuso-kincsekre költött 9 milliárd forintból az összes köztisztviselő bérét 20%-kal lehetett volna ősztől.

2018-ban a Jobbik-kormány megadja a közszolgáknak is a tisztességes megélhetést biztosító keresetet. Addig is köszönjük az érintett munkavállalóknak az áldozatos munkájukat.

Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások