• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Több mint 2 milliárd forint a választókerületnek
Több mint 2 milliárd forint a választókerületnek PDF Nyomtat Email
2017 május 19., péntek 14:01

Ennyi juthat a választókerületnek, amennyiben a Fidesz megszavazza a Jobbik költségvetési módosító javaslatait, közölte pénteken Mezőkövesden Lukács Attila, a párt választókerületi elnöke.
Mint mondta, a benyújtott 13 javaslat a lakossági igényeket tükrözi, melyet standolások alkalmával személyesen, vagy levelekben juttattak el a Jobbik politikusához a választókerületben élők.

Közölte: a települések megtartó képességét növelnék a lakhatás támogatásával, amely a CSOK-ot venné alapul. Mezőkövesden az Északi Hadas városrészt rehabilitálnák, mely rendezné az ottani állapotokat, orvosolná a kiadó lakások hiányát, az önkormányzati vagyont gyarapítaná. Mezőkövesden a csapadékelvezetési rendszer problémáit orvosolnák még.

Emődön húsfeldolgozó építésével teremtenének munkahelyeket, és választókerület szerte útépítést, útfelújítást finanszíroznának, amik a munkába, iskolába járók komfortját növelnék, rövidítenék a buszok menetidejét, fejlesztenék a turizmust.

„A tavaly beadott javaslatainkból több is megvalósult, bízunk benne, hogy ez az idén is így lesz” - jelezte Lukács Attila, hozzátéve: Tállai András országgyűlési képviselőnkhöz nyílt levélben fordultak, hogy sokat hangoztatott lobbierejével segítse ezeket a fontos beadványokat.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások