• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Szegényektől elvenni még nagyobb bűn
Szegényektől elvenni még nagyobb bűn PDF Nyomtat Email
2017 április 12., szerda 11:15

Borsodban a bérek messze elmaradnak az országos átlagtól, a megélhetéshez még többet kell dolgozni, miközben a Fidesz-korrupció elviszi a munka gyümölcsét. Ezért nem nőnek a bérek és a nyugdíjak, nincs pénz egészségügyre és oktatásra, mondta szerdai sajtótájékoztatóján Lukács Attila.

A Jobbik választókerületi elnöke a párt plakátkampánya kapcsán úgy fogalmazott, lopni önmagában is bűn, de még nagyobb, ha szegény embereket fosztanak ki a politikusok. Borsodban ez történik: amíg sokan éjt nappallá téve minimálbéren dolgoznak, addig egy maroknyi, de annál korruptabb oligarcha csak lop.

Mint mondta, az embereknek látniuk kell, kik azok, akik csúcsra járatják azt a korrupciót, amely évente egy havi fizetést tüntet el a dolgozók zsebéből. Nem véletlen az sem – tette hozzá –, hogy leépült a belgyógyászati osztály Mezőkövesden, féléves a várólista a rendelőintézetben, miközben az adófizetők pénzéből politikusok hobbiját kielégítő beruházások valósulnak meg. Ennek fényében annak a hozzá eljutott információnak is lehet alapja, hogy az önkormányzatok csak abban az esetben nyernek el busás haszonnal kecsegtető beruházásokat, ha adott vállalkozót bíznak meg.

A Jobbik mostani kampányának célja – hívta fel a figyelmet Lukács Attila –, hogy ráébredjenek az emberek: csak a mérhetetlen Fidesz-korrupció felszámolása után juthat pénz bér- és nyugdíjemelésre, oktatásra és minőségi egészségügyre. Vagy változás lesz, elszámoltatás, és visszaszorított korrupció, vagy „Magyarország az egyre több koldus országává válik”.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások