• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 24.

Iván ünnepli névnapját.
Holnap Vilmos napja lesz.
Főoldal Közélet Köztünk szólva Putyin: Oroszország demokratikus és becsületes világrendet akar
Putyin: Oroszország demokratikus és becsületes világrendet akar PDF Nyomtat Email
2017 március 19., vasárnap 09:55

Önmegtartóztatásra, bölcsességre, felelősségtudatra szólított fel az orosz elnök a nemzetközi helyzet javítása érdekében – tájékoztatott róla a Magyar Békekör vasárnap.

Oroszországba akkreditált tizenhárom nagykövet megbízólevelének átvételekor mondott beszédében Vlagyimir Putyin kijelentette: „Remélem, hogy önök, tisztelt hölgyeim és uraim, miközben államaikat képviselik az Orosz Föderációban, maximálisan hozzájárulnak ahhoz is, hogy a partnerség, az egyenjogúság és a kölcsönös megértés szellemében fejlődjenek a kétoldalú és sokoldalú kapcsolatok”.

Oroszország azt akarja, hogy a nemzetközi jogon és az ENSZ alapokmányán alapuló demokratikus és becsületes világrend jöjjön létre. Olyan, amely abszolút értéknek tekinti a kultúrák és a civilizációk sokféleségét, az államok nemzeti szuverenitását.

Oroszország ennek érdekében közös lépésekre szólít fel – mondta. Majd így folytatta: Oroszországnak nincsenek kis vagy nagy partnerei. Minden egyes országot megbecsülünk, és készek vagyunk teljes körű párbeszédre vele az együttműködés bővítése érdekében, építően, a kölcsönös tisztelet szellemében. Vonatkozik ez a biztonság megerősítésére és a nemzetközi stabilitás megőrzésére is”. Putyin kiemelte a közös fellépés szükségességét a nemzetközi terrorizmus ellen.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások