Adventi vásárt rendeztek Putnokon
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 25. szombat

Orbán ünnepli névnapját.
Holnap Fülöp napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló Adventi vásárt rendeztek Putnokon
Adventi vásárt rendeztek Putnokon PDF Nyomtat Email
2018 december 28., péntek 08:33

Nagy sikert aratott az adventi vásár Putnokon. A Tompa Mihály közösségi ház előtt, december huszadikán szervezett forgatagra rengeteg ember látogatott el, hogy az adventi várakozás hangulatában vásározzon.

Idén is adventi vásárt szerveztek Putnokon, A Tompa Mihály közösségi ház előtt. A városvezetés, a helyi és környékbeli vállalkozók és a putnoki iskolások segítségével igyekezett egy olyan eseményt megszervezni, amely az adventi forgatag hangulatát kelti a vásározókban.

Putnok nem csak a járásban, de regionális szinten is élvonalban jár a rendezvényszervezésben. Az olyan nagyvolumenű programoknak köszönhetően, mint a Gömör expo vagy a Krumpli fesztivál, számos standoló vállalkozó számára vállt kedvelt állomássá a város.

A városvezetés szinte teljes létszámában jelen volt az eseményen. Tamás Barnabás, a város polgármestere, aki a vásárt megnyitotta, nyitóbeszédében többek között arról beszélt, hogy mennyire fontos az, hogy a Putnokiak ilyen hangulatos körülmények között várhatják az év egyik legszebb ünnepét. Kiemelte azt is, hogy ez nem jöhetett volna létre az itt munkálkodó putnokiak nélkül. A városvezetés fontosnak tartja, hogy a putnoki rendezvények, ne csak hangulatosak legyenek, hanem hozzájáruljanak a mögöttük lévő kulturális gyökerek megismeréséhez.. Így az adventi forgatagot a Serényi László Általános iskola diákjainak Betlehemezése koronázta meg, a  Kiscsillag Mazsorettcsoport produkcióját követően.

A közösségi összetartásnak hála városlakók még a nagy hideg ellenére is örömmel látogattak el a vásárba és töltötték el ott idejük egy részét családjukkal, barátaikkal, ismerősökkel.

Filep Dávid
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások