Idősek Karácsonya Harsányban
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 22. kedd

Vince ünnepli névnapját.
Holnap Zelma napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló Idősek Karácsonya Harsányban
Idősek Karácsonya Harsányban PDF Nyomtat Email
2017 december 22., péntek 10:53

A hagyományokhoz híven, évente egy alkalommal azért jövünk össze, hogy kifejezzük hálánkat, tiszteletünket, megbecsülésünket, szeretetünket azok iránt, akik hosszú munkában eltöltött évek után közöttünk élik nyugdíjas éveiket.


A szeretett ünnepének közeledtével az idősek karácsonyára minden korosztály elhozta köszöntő műsorát, így ez által az ünnepi műsor színes, színvonalas és szívhez szóló volt.„ Fenyőgallyas kis Jézuskának, szívünk drága gyöngye.

A szeretet fehér szárnyán, száll, repülj a földre.”

Tállai András a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti és adóügyekért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő ünnepi gondolataival nyitotta meg a rendezvényt.


A Kéknefelejcs Hagyományőrző Népdalkör helyi népdalokkal, nyugdíjas indulóval és karácsonyi énekkel járult hozzá az ünnephez.

A Hársfavirág Óvoda katica csoportos óvodásai betlehemi pásztor játékában gyönyörködtek kicsik és nagyok egyaránt.

Az általános iskolások tánc produkciójukkal, irodalmi és zenei összeállításukkal ajándékozták meg a nézőközönséget. Végezetül pedig a pedagógusokkal karöltve csodás énekükkel és Kiss Gellért tanár úr zenei kiséretével zárták az előadásukat az iskolások.A Református Egyház lelkésze Adamcsik Dávidné Mártha Anita és a Római Katolikus Egyház plébánosa Kővári Dávid testvér az ünnep közeledtével választott igéken keresztül juttatták el hozzánk az örömhírt és imádságaikban békét, boldogságot, hitet, reményt és szeretet kértek nekünk.Bacskai Zoltánné 30 éven keresztül dolgozott a harsányi konyhán éppen ezért nyugdíjba vonulása alkalmából külön köszöntötte őt Szabó Gergely polgármester úr és Nagyné Sír Ildikó óvodavezető asszony.Tállai András országgyűlési képviselő és Szabó Gergely polgármester köszöntötte, illetve megajándékozta azt a tizenegy 90 éves és annál idősebb harsányit, valamint azt az 50. házassági évfordulójukat ünneplőt, akik községünkben élnek.
Az ünnepség végén pedig polgármester úr kívánt áldott békés boldog karácsonyt és hosszú boldog új évet a megjelenteknek.

Terített asztal mellett, csendesen beszélgetve töltődött el az este. Az ajándékok átvétele után mindenki hazatért hajlékába, hol családja körében készülődhetett a Megváltó érkezésére!„ Az újévben legyen sok-sok örömetek, s az Isten Áldása Maradjon Veletek!”


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások