Gödöllőn nyílik Magyarország egyetlen Karácsonyháza
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 17. csütörtök

Antal ünnepli névnapját.
Holnap Piroska napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló Gödöllőn nyílik Magyarország egyetlen Karácsonyháza
Gödöllőn nyílik Magyarország egyetlen Karácsonyháza PDF Nyomtat Email
2017 október 26., csütörtök 05:08

Már több,  mint 15 éve minden évben november első napjaiban nyitja meg kapuit Gödöllőn a Karácsonyház, ami az utóbbi években nemcsak egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát, hanem méltán vált olyan turisztikai attrakcióvá, ahová nemcsak hazánkból, de az országhatáron túlról is szép számmal érkeznek látogatók.
Gödöllő város központjában, a Királyi Kastéllyal szemben található Várkapitányi lak (közismert néven Testőrlaktanya) felújítási munkálatai olyan ütemhez értek, amelyek lehetővé tették a megújuló épület hasznosítását. Ennek köszönhetően a Karácsonyház 2017 október 27-én  ebben a különleges műemléki környezetben nyitja meg kapuit a látogatók előtt. Noha az épület belső rekonstrukciója még folyamatban van, a földszinti helyiségek impozáns és varázslatos hangulata olyan inspirációt jelentett a Karácsonyház megálmodói számára, amely még merészebb és nagyszabásúbb dekoráció megvalósítására ösztönözte őket.

A Karácsonyház alap koncepciójához tartozik az adventi időszakban olyan családi és gyermek programok, valamint kézműves foglalkoztatók szervezése, amely lehetőséget ad a családoknak közösen készülődni és ráhangolódni az ünnepekre.

Időpont: 2017. október 27. 16 óra

Helyszín: Gödöllő - Alsópark, Várkapitányi lak. (Parkolási lehetőség a Művészetek Háza parkolójában Gödöllő – Szabadság út 6.)

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások