• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. április 26. csütörtök

Ervin ünnepli névnapját.
Holnap Zita napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló Elszármazottak találkozója Szikszón
Elszármazottak találkozója Szikszón PDF Nyomtat Email
2017 június 05., hétfő 06:55

Tegnap rendezték meg először, de mint Füzesséri József polgármester köszöntőjében elmondta, nem utoljára, a Szikszóról elszármazottak találkozóját.

A modern technika megkönnyítette a  szervezők dolgát, hiszen a Facebookon hirdették meg, hogy várják mindazokat a Szikszóról elszármazottakat, akik egykoron itt születtek, itt éltek. Jöttek is szép számmal a visszajelzések, s egy kellemes délutánt tölthettek együtt. Rég nem látott ismerősök üdvözölték egymást nagy örömmel.

A polgármester jó szívvel emlegette Dr. Nagy Károlyt, aki hajlott korára és egészségi állapotára való tekintettel nem lehetett jelen, de évtizedeken keresztül a Borsodiak Baráti Köre elnökeként, nagyon sokat tett szűkebb régiónk jó híréért. Volt a jelenlévők között olyan aki több évtizede nem volt Szikszón, s bizony meglepődött, hogy milyen sokat változott, szépült a kisváros.

Gulyás István újságíró, is jelen volt a rendezvényen, s nem csupán azért mert itt élt és tanult 18 éves koráig, de azért is, mert 40 éves érettségi találkozót tartottak a gimnázium egykori tanulói. Mint elmesélte a Magyar - hegyen volt az édesapjának szőlője, s nagyon nem szeretett oda járni segíteni gyermekként, de a szőlő és a föld szeretetét úgy beleoltotta Édesapja, hogy ma már önszántából is műveli a szőlőt.

Salát Andrásné, Erzsike néni egy szép saját verssel kedveskedett a hazatérőknek, akiket az önkormányzat vendégül is látott.

OBE-OL


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

A hét kérdése

Ön szerint a közpénz felhasználásáról van-e joga minden megkötés nélkül beszámolni a sajtónak?
 

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások