• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 18. hétfő

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló Új játszótér Sajóbábonyban
Új játszótér Sajóbábonyban PDF Nyomtat Email
2017 március 22., szerda 20:03

-Nagyon örülök, hogy itt lehetek, hogy itt lehetünk, hiszen régóta vártuk már ezt a mai napot, hogy elkészüljön a játszótér és átadhassuk azt a gyerekeknek.


Több mint 30 éve vártak az itt élő felnőttek és gyerekek egyaránt, hogy ezen a településrészen is létesüljön egy minden igényt kielégítő játszótér. - mondta Dr. Szilva István Sajóbábony polgármestere, az Ófaluban lévő játszótér megnyitóján.


"Talán sorsszerű, - folytatta - hogy az idei évben 30 éve nem látott tél köszöntött be és emiatt a munkálatok is elhúzódtak, de amint megjött a jó idő, úgy az utolsó simításokat is sikerült elvégezni.
Azt gondolom, hogy a mai nappal óriási adósságot törlesztünk majd és ez talán még csak a kezdet.
Végre a tagóvodába járó gyermekek számára is adott egy modern, kulturált, a legszigorúbb előírásoknak is megfelelő létesítmény, ahol önfeledten játszadozhatnak.

Úgy érzem, folyamatosak a fejlesztések Sajóbábonyban. Újabbnál-újabb beruházások kezdődnek, rendezvények követik egymást. A település vezetése kiemelt figyelmet fordít, hogy egyetlen korosztály se maradjon ki a fejlesztésekből.

A mai napon elérkezett a családosok, a gyermekek ideje is, ugyanis azért jöttünk ma össze, hogy ezzel a játszótérrel is elismerjük a családosok kitartó erőfeszítéseit.

Alig kevesebb mint 2 és fél év alatt eljutottunk oda, hogy a településen 2 modern, európai színvonalú játszótér létesült és még az idei éven pályázati forrásból megvalósul a felnőtt játszótér vagy másképp felnőtt konditerem.

A kivitelező kiváló munkát végzett, de újfent ki kell, hogy emeljem, hogy nem jöhetett volna létre ez a beruházás sem a MESZ dolgozói és a közfoglalkoztatottak nélkül. Dicséret illeti őket is az elvégzett munkájukért."

Az ünnepélyes szalag átvágása után a gyerekek azonnal birtokba vették a játszóteret.Fotó:OL

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások