• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Közélet Barangoló
Barangoló
Pro Urbe díjat kapott Szikszón Szarvas István római katolikus plébános PDF Nyomtat Email
2018 június 14., csütörtök 10:21

Pro Urbe díjjal tüntette ki Szikszó Önkormányzata Szarvas István római katolikus plébánost. A díjat Füzesséri József Szikszó polgármestere adta át az elmúlt hét vasárnapján a szikszói római katolikus templomban ahol a plébános az ezüst miséjét tartotta.

Bővebben...
 
Bükkábrányi anziksz az Ősfa Fesztiválról PDF Nyomtat Email
2018 június 07., csütörtök 09:55

Nyolcadszor is színes programok várták az érdeklődőket, s a lakosságot az idei Ősfa Fesztiválon.Szalai Szabolcstól, Bükkábrány polgármesterétől azt is megtudtuk, hogy rég várt lehetőség alapjait teszik le az idei fesztiválon, hiszen az épülő Múzeumban mutatnának majd egyet be azokból a mocsári ciprusokból, amelyeket 2007-ben találtak meg a kutatók, s amely meglehetősen nagy hírnevet hozott a településnek, amely évről-évre épül, szépül.

Az eseményen természetesen jelen volt, - mint minden évben - Tállai András, a terület országgyűlési képviselője is,és Szalai Szabolcs, Bükkábrány polgármesterével elhelyezték az épülő Bánya Múzeum alapkövét Derekas Barnabás bányászati stratégiai igazgató, valamint Mata Tibor bányaigazgató társaságában.

A parkolóban veterán autók álltak, valamint egész nap bányatúrára is volt alkalom. A Vöröskereszt sátorban állapotfelmérésre is volt lehetőség.A napot a már hagyományos tűzijáték zárta.

Fotó:OL


IMG 4465

Bővebben...
 
Újra rendőrkutya vigyázza az utcákat! PDF Nyomtat Email
2018 június 06., szerda 11:19

Több, mint 10 év után újra van rendőrkutyája a putnoki rendőrőrsnek. A másfél éves fiatal német-juhászt, aki avatási nevéről Bánkútról kapta a Bánk megszólítást, tavaly decemberben vásárolta a rendőrség.

Bővebben...
 
150 éves az óvoda, ahol először alkalmaztak óvóbácsit PDF Nyomtat Email
2018 május 30., szerda 12:40

Putnok első saját tulajdonú óvodája idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját. A város polgármestere, Tamás Barnabás ennek tiszteletére fát ültetett az óvodásokkal.

Bővebben...
 
Szikszó jegy átadás a szeretetotthonban PDF Nyomtat Email
2018 május 18., péntek 10:03

Az országban egyedül álló módon segíti a 62. évet betöltött időseket Szikszó Önkormányzata.  Minden állandó szikszói lakhellyel rendelkező-   2017 december 31-éig az  említett életkort   betöltött személy  20 ezer forint értékű Szikszó Jegyet kap, amelyet helyi szolgáltatóknál lehet beváltani. A program már több éves múlttal rendelkezik. Tavaly indult útjára az a kezdeményezés, hogy a  húszezer forintos utalvány mellé még egy ezer   forint értékű  úgynevezett  Építsük együtt Szikszót  utalványt is bevezettek.

Bővebben...
 
Főzőverseny a harsányi általános iskolában PDF Nyomtat Email
2018 május 16., szerda 13:55

A Harsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola tanulói egy két éves időtartamra szóló pályázat keretében egészséges életmód címszóval ismerkednek az egészséges táplálkozáshoz, szükséges tudással.

Bővebben...
 
Jubileumi Gömör Expo Putnokon PDF Nyomtat Email
2018 május 14., hétfő 22:38

Ami elragadó volt, az a sokszínűség amely a jubiláló Gömör Expot jellemezte. Nem csupán a változatos programkavalkád amivel megtöltötték a három napot, hanem a szervezettség, rendezettség, valamint, hogy díszbe öltözött a város is.

Bővebben...
 
Községszépítés a Föld Napja alkalmából Harsányban PDF Nyomtat Email
2018 május 14., hétfő 12:32

Harsány Község Önkormányzata folyamatosan arra törekszik, hogy a község köztereit minél szebben, igényesebben díszítse, olyan környezetet teremtsen melyben az itt élők felüdülnek, jól érzik magukat, illetve vonzó az ide költözni vágyók és a nagy számban ide látogató turisták számára is.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások