Október 4-e, az állatok világnapja
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 10. hétfő

Lörinc ünnepli névnapját.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
Főoldal Hírek Zöld-Hírek Október 4-e, az állatok világnapja
Október 4-e, az állatok világnapja PDF Nyomtat Email
2019 október 04., péntek 18:24

Minden élőlény fontos része, alkotóeleme világunknak, mely egy szigorú, de törékeny rend szerint működik. Ennek a rendszernek egyik legrégebbi és legösszetettebb része az állatvilág, mellyel sajnos az emberiség mindig mostohán bánt. Az állatvilág nélkül mi sem léteznénk, társaink a mindennapokban, segítenek minket, megóvják értékeinket és megszínesítik a mindennapjainkat, tehát társaink az életben.


Sajnos egyre több eset lát napvilágot, mely az állatokkal szembeni kegyetlenségről, és életük semmibevételéről szól. A Jobbik mint az egyetlen párt, amely zászlajára tűzte az állatvédelem ügyét, megoldást kíván a jelenlegi helyzet normalizálására, és úgy, mint az országgyűlésben, az önkormányzatokban is küzd azért, hogy Magyarország egy állatbarát ország legyen! Mivel ismét egy fontos választás előtt állunk, mindenkit arra biztatunk, hogy támogassa a Jobbik jelöltjeit, hogy állatbarát önkormányzatok alakuljanak október 13-a után.

Elengedhetetlen, hogy ezen a napon ne csak az állatokról emlékezzünk meg, hanem azokról is, akik időt, energiát nem kímélve mentik, óvják és családhoz juttatják a bajba került állatokat! Legyen ez a nap az állatvédő és állatszerető emberek napja is, hiszen kedvenceinkkel kölcsönösen egymás életének a részei vagyunk!


Egyed Zsolt, a Jobbik állatvédelmi szakpolitikusa

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások