Tudtad, hogy a légszennyezés asztmát okozhat?
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. december 14. szombat

Szilárda ünnepli névnapját.
Holnap Valér napja lesz.
Főoldal Hírek Zöld-Hírek Tudtad, hogy a légszennyezés asztmát okozhat?
Tudtad, hogy a légszennyezés asztmát okozhat? PDF Nyomtat Email
2019 május 09., csütörtök 16:31

Friss kutatás bizonyítja: naponta 11 ezer, évente 4 millió gyerek asztmás megbetegedését okozza a közúti járművek szennyezőanyag-kibocsátása világszerte. Ezért leginkább a nitrogéndioxid-szennyezés a felelős. Ezt a szennyező anyagot mértük két héten át a fővárosi iskolák környékén, mert meg akartuk tudni, milyen levegőt szívnak be a gyerekek nap, mint nap. A mérések értékeléséből kiderült: jópár iskolánál jelentősebb a légszennyezettség, mint a közeli, hivatalos mérőállomásokon.Állj ki velünk együtt a tiszta levegőért, gyermekeink egészségéért! Követeljük együtt a városvezetőktől: mielőbb tiltsák ki a régi, szennyező dízel járműveket!
Aláírom

„Ha nincs erdő, nincs élet.” Miközben az utolsó pillanatban vagyunk, hogy megvédjük magunkat és a bolygónkat a klímaválságtól, továbbra is borzalmas iramban tűnnek el az esőerdők. Ezt nem hagyhatjuk! Áprilisban világszerte védelmet követeltünk a Föld tüdejeként számon tartott amazonasi esőerdőnek és az ott élő őslakosoknak. Írd alá te is a petíciónkat:
Aláírom

Idén ismét lesz Zöld Civil Országos Találkozó (Zöld OT), ezúttal Budapesten. Az ország zöld szervezetei és környezetvédői minden évben összegyűlnek azért, hogy megvitassák a legfontosabb környezetvédelmi ügyeket. A klímaválság miatt most még fontosabb, hogy minél többen ott legyünk! Várunk május 31. - június 2. között. Mi ott leszünk, ugye jössz te is?

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások