MEGJELENT AZ AVASI HORIZONT HELYI KÖZÖSSÉG LEGÚJABB PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 25. szombat

Orbán ünnepli névnapját.
Holnap Fülöp napja lesz.
Főoldal Hírek Zöld-Hírek MEGJELENT AZ AVASI HORIZONT HELYI KÖZÖSSÉG LEGÚJABB PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA
MEGJELENT AZ AVASI HORIZONT HELYI KÖZÖSSÉG LEGÚJABB PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA PDF Nyomtat Email
2018 november 16., péntek 16:37

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében pályázni lehet a Közösségi szinten irányított helyi fejlesztések – angol elnevezésén Community-led local development (CLLD) – megva-lósítására. Az Avasi Horizont Helyi Közösség a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában megfogal-mazott „Zöldfelület fejlesztés, kertgondozás támogatása” című pályázati felhívás keretében 0,5 millió és 6 millió forint közötti, vissza nem térítendő támogatást biztosít a rendelkezésre álló forrás erejéig.

A felhívásra Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságai, a Magyarország területén alapított és miskolci székhely-lyel/telephellyel rendelkező közalapítványok, jogi személyiségű civil szervezetek és nonprofit gazdasági társaságok nyújthatnak be pályázatot.
A cél, hogy a lakótelepi területeken zöldfelületi fejlesztések valósuljanak meg az Avasi Horizont Helyi Közösség által elkészített stratégia mentén. Ide érthető a helyi közösségek és a lakosság közreműködésével megvalósított parkosítás, virágosítás, közösségi kertek kialakítása, kertrendezés – a tevékenységek közösségépítő erejének kiaknázásával. Fontos, hogy a projektek helyszínéül a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában meghatározott akcióterületet jelöljék meg.
A zöldfelületek fejlesztését célzó, összességében 15,35 millió forint forrásalapot kínáló felhívás európai uniós támogatással, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások