Városi Mag, palánta és dugvány börze Miskolcon
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. március 25. hétfő

Irén ünnepli névnapját.
Holnap Emánuel napja lesz.
Főoldal Hírek Zöld-Hírek Városi Mag, palánta és dugvány börze Miskolcon
Városi Mag, palánta és dugvány börze Miskolcon PDF Nyomtat Email
2018 április 13., péntek 06:31


Az április termelői piacon Ébredő természet címmel, a kertészkedők napját szervezi meg az Ökológiai Intézet Alapítvány.  Városi Mag, palánta és dugvány börzével várják a kertbarátokat az Öko Kertész Klub tagjai. Zsákbamacska magtasakok is készülnek, de fontos tudni, hogy értékesítésre, vásárlásra a börzéken nincs lehetőség, de szobanövények hajtásaival, vagy aszalvánnyal, gyümölccsel, más természetes termékkel is megoldható a csere.

A magfogás tudományára  és a tájfajták fontosságára a MAGHÁZ Hálózat hívja fel a figyelmet annak érdekében is, hogy jövőre minél szélesebb választékot kínálhassanak a kertbarátok a börzéken.

A Diósgyőri Kocsis Pál Kertbarát Kör ültetési és magvetési tanácsokkal látja el a kertészkedőket. Magfogási praktikum című kiadványuk is elérhető lesz a helyszínen.

A házi komposztálás ismeretébe és gyakorlatába a Zöld Kapcsolat Egyesület vezeti majd be a kertbarátokat. Gilisztákkal a jobb komposztokért, Komposztálj a természettel! Ismeretterjesztő játékokat rendez családoknak az Ökológiai Intézet Alapítvány.

Óriás társas, puzzle, magteszt, memori várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Mi több, ezúttal szelfizhetünk is egyet, a lillafüredi  Pele lakjában, oly sokat kertészkedő szalmakalapos polihisztorunkkal, „Herman Ottóval”.

A legaktívabb látogatók, akik legalább 3 féle tevékenységbe aktívan bekapcsolónak, pontgyűjtő lapjaikkal óránként sorsoláson vesznek részt. Kerti eszközöket, magvakat nyerhetek a legszerencsésebbek.


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!Időpont: 2018. április 15. vasárnap (09.00-13.00)

Helyszín: Erzsébet tér

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások