Második hely az Eger ralin
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 21. hétfő

Máté ünnepli névnapját.
Holnap Móric napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Második hely az Eger ralin
Második hely az Eger ralin PDF Nyomtat Email
2020 szeptember 13., vasárnap 09:58

Egy kalandosra sikeredett Eger rali után van a Juhász Csaba - Juhász Zsolt rali páros.


Juhász Csaba - Juhász Zsolt

Juhász Média Kft - Renault Clio R3T
Q8 Oils Eger Rally - 2020.09.05-06.


Erről a versenyről faggatom Csabit, a pilótát.

Kategória első idővel nyitottatok a szombati két gyors után, amit a Pétervásári elág - Sirok sikerült abszolválnotok. Ennyire jó időt mentetek, hogy még egy kis kaszni átalakítás is belefért?
- Egész jól kezdtük a versenyt, az első gyorson mentünk egy biztonsági tempót. Felraktuk a lámpasort, de teljesen feleslegesen. Csak szürkület volt, ami egy kicsit zavart is a vezetésben. Az viszont jól látszott, hogy rengeteg felhordás volt a pályán. A második szakaszon próbáltam gyorsulni, de az egyik kanyarban megpördültünk és kicsit neki csúsztunk a korlátnak. Leállt a motor és mire újra indult, addig sok időt veszítettünk. Gondoltam, hogy másnap majd belehúzunk.


A Vasárnapi első gyorson begyűjtöttetek gyorsan 10 másodperc büntit. Mire is kaptátok?
- Korai rajtért kaptuk a büntetést. Nem jött jól, mert ezen a szakaszon is megforogtam, ugyanúgy, mint az előzőn. A motor most is leállt, de a különbség az volt, hogy nagyobb erővel csapódtam a szalag korlátnak. Az autó eleje eltűnt egy pillanat alatt, még abban sem voltam biztos, hogy folytatni tudjuk a versenyt. Aztán etapon tüzetesen átvizsgáltuk az autót és úgy döntöttünk, hogy tovább megyünk. A szervizben, aztán a fiúk rendbe rakták a kocsit és tetemes hátránnyal, de megpróbáltuk befejezni a versenyt.


A Szarvaskő - Egerbocs szakaszon gyorsultatok a legtöbbet. Bejött ez a szakasz nektek?
- Folyamatosan állítottunk az autón, és ezen a szakaszon váltak be a legjobban a változtatások.


A Bátor - Pétervásári elág gyorson is megcsíptetek egy lassítót, így már plusz 20 másodperc büntit kaptatok. Hogy sikerült?
- Próbáltam egyre rövidebbeket fékezni, de kiderült, hogy rövidebbet már nem lehet.


A két versenynapon kb. egy óra tizenhat percet töltöttetek versenyközben a Renault Clio R3T-ben. Mennyire vette ki vasárnap délutánra az erőt belőletek?

- Kicsit elfáradtam, de igazából akkor nem éreztem ezt. Inkább este éreztem az alvás hiányt. Szombat éjszaka 6 óra alvás jutott nekünk, ami nem sok. A szerelők még kevesebbet pihentek. Le a kalappal előttük, rengeteget dolgoztak a két nap alatt. Köszönöm nekik a munkájukat.


Kategória második helyen értetek célba. Öröm és boldogság látszott rajtatok a tesóddal a célceremónián. Mennyire volt ez őszinte? Hogy tetszett a sok kihordásos szakasz?

- A második helyezésnek nem örültem, mert mindig első akarok lenni. De a saját hibámnak köszönhetem, hogy nem lettem első. Több éve nem indultam már Egerben, nagyon meglepett ez a sok felhordás, nem is tudtam rajta gyorsan menni. Az autó sem erre lett beállítva, ebből most tanulnunk kell. Ezt leszámítva jó kis verseny volt.Fotó: Hajóka SportFotó

- Hajósi Miklós -

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások