Megérkezett Diósgyőrbe a Toyota
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 21. hétfő

Máté ünnepli névnapját.
Holnap Móric napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Megérkezett Diósgyőrbe a Toyota
Megérkezett Diósgyőrbe a Toyota PDF Nyomtat Email
2020 augusztus 28., péntek 17:18

Miskolc egyik legrégebbi autóháza, a Toyota Balogh is csatlakozott több évre a DVTK támogatóihoz. Az új autóknak köszönhetően immáron nem csak a létesítmények, hanem a gépjárműflotta tekintetében is a DVTK lett az egyik legkörnyezettudatosabb magyar sportegyesület.

- Nagy öröm számunkra, hogy Északkelet-Magyarországlegnépszerűbb klubjának támogatásával kerülhetünk közelebb a régió lakosságához - nyilatkozta László Richárd, a Toyota Central Europe Kft. Magyarországért felelős igazgatója.

- Megtiszteltetésként éljük meg, hogy felkérést kaptunk az együttműködésre - nyilatkozta Balogh Attila, a Balogh Autószalonok Kft. tulajdonosa. - A mi miskolci gyökereink elkötelezetté tesznek minket abban, hogy az egészségügy és a kultúra folyamatos támogatása mellet egy 110 éves sportklub sikerét szolgáljuk. Számos kollégám, autós partnerünk lelkes szurkolója a DVTK-nak.

- A DVTK életében továbbra is kiemelten fontos, hogy minél több helyi vállalkozás találja meg a számításait a klub szponzorációján keresztül, de arra is büszkék vagyunk, hogy a világ egyik legértékesebb autógyártójának termékeit használhatjuk a jövőben - tette hozzá Sántha Gergely, a DVTK elnöke.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások