Fussunk együtt június 08-án!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. június 1. hétfő

Tünde ünnepli névnapját.
Holnap Anita, Kármen napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Fussunk együtt június 08-án!
Fussunk együtt június 08-án! PDF Nyomtat Email
2019 május 16., csütörtök 11:30

Fussunk együtt június 8-án a Hősök terén és az Andrássy úton, és hívjuk fel együtt a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, az elhízás elleni küzdelemre! A Nemzeti Futóverseny több mint egy rendezvény: küldetése, hogy valamennyi magyart megmozgassa és életmódváltásra késztesse.


Aki személyesen nem tud jelen lenni a helyszínen, a közösségi médiának köszönhetően bárhonnan csatlakozhat a kezdeményezéshez, az alábbi hashtagek használatával: #nemzetifutoverseny, #futanemzet.

A június 8-i rendezvényre a www.nemzetifutoverseny.hu oldalon lehet regisztrálni. A befolyt nevezési díj jótékony célokat szolgál, egészségmegőrző, preventív programok támogatására fordítjuk.


Az 5 és 10 kilométeres távú futás útvonala: Hősök tere - Andrássy út - Dózsa György út - Hősök tere. A helyszínünk szimbolikus: a Hősök tere magyarságunk, összetartozásunk, történelmünk fontos jelképe. Különleges alkalom, hogy egy futóversenynek ad otthont, csakúgy, mint az Andrássy út, amely a világörökség része.

Az esemény távjait úgy határoztuk meg, hogy a 10 kilométeres etapon a sík terep, a kevés kanyar lehetőséget biztosítson egy új egyéni csúcs elérésére, az 5 kilométeres távval pedig azoknak kedvezzünk, akik nemrég kezdték a rendszeres futást, vagy éppen a felhívás hatására döntöttek az életmódváltás mellett – ez tökéletes kezdés azok számára is, akik még nem indultak futóversenyen.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások