Gyenes Mirella munkáját a MEFS is elismerte
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Gyenes Mirella munkáját a MEFS is elismerte
Gyenes Mirella munkáját a MEFS is elismerte PDF Nyomtat Email
2019 április 13., szombat 08:59

A Miskolci Egyetem hallgatója, Gyenes Mirella, a MEAFC ügyvezető elnökhelyettese Halassy Olivér Hallgatói Díjat kapott a MEFS közgyűlésén.

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) közgyűlésén, többek között dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, dr. Kulcsár Krisztián MOB elnök és prof. dr. Józsa Ferenc a Magyar Rektori Konferencia elnökének jelenlétében díjazták a magyar egyetemi sport meghatározó szereplőit.

A Halassy Olivér Hallgatói Díjat azok kapták meg, akik hallgatóként a legtöbbet tették az egyetemi szabadidősportért. Gyenes Mirella, a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karának MsC képzésében tanuló hallgatója Murai Lászlótól, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnökétől vehette át a rangos kitüntetést.

Gyenes Mirella önkéntesként került a sportszervezés közelébe a Szavasűzők országos váltófutóversenyen és a Miskolci Egyetemi Sportnapján keresztül. Megbízható, lelkiismeretes munkájával hamar felhívta magára a figyelmet és kis idővel a Miskolci Egyetem sportéletének koordinálásáért, szervezéséért felelős csapat alapembere lett. 2016-ban a Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságon még az akkreditáción segédkezett, 1 évvel később, a Kosárlabda Egyetemi Európa-bajnokságon már ő vezette az akkreditációt és a versenyirodát. Mirella jelenleg is részt vesz a Miskolci Egyetem szabadidősport eseményeinek a szervezésében. A 11 sportágban edzési és versenyzési lehetőséget biztosító MEAFC ügyvezető elnökhelyettese, egyik legfontosabb feladata a MEAFC iroda vezetése. Mindezek mellett intézi a Miskolci Egyetem élsportolói mentorprogramjával kapcsolatos operatív feladatokat is.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások