Újabb Sztankovics-ezüst Nizzából
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. augusztus 19. hétfő

Huba ünnepli névnapját.
Holnap István napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Újabb Sztankovics-ezüst Nizzából
Újabb Sztankovics-ezüst Nizzából PDF Nyomtat Email
2019 február 11., hétfő 06:46

Február 10-én, vasárnap este véget ért Franciaországban, a Meeting Da Nice-FFN Golden Tour elnevezésű úszó viadal. A Miskolci Sportiskola színeit képviselő Sztankovics Anna a pénteken, 50 m mellen  begyűjtött ezüstérme mellé 100 m mellen is nyert egy ezüstöt.

Anna facebook bejegyzése alapján, szombaton 200 mellen is sikerült döntőbe jutnia, de ott inkább az iram beállításával foglalkoztak, mivel vasárnap a fő számában, 100 mellen állt rajtkőre.

-        Mindig is a 100 m mell volt a kedvencem és ez a mai nappal sem változott – fogalmazott a vasánapi finálé után Sztankovics Anna. - Délelőtt egy jó versenyben sikerült szuper időt úsznom, amivel első helyen kvalifikáltam magam a délutáni döntőbe. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a 100 mell  a verseny egyik legizgalmasabb fináléja volt, hiszen hárman úsztunk 13 századon belül. Igaz 2 századdal a dobogó második fokára csúsztam, de így is a reggeli időmet megjavítva, egy nagyon biztató időt sikerült úsznom. Az ezüstérem is szépen csillog, a medencét mosolyogva hagytam el mert azt látom, hogy jó úton vagyok a céljaim felé!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások