Tim Gábor új autóval dobogós a Mikulás Rallye-n
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. június 18. kedd

Levente ünnepli névnapját.
Holnap Gyárfás napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Tim Gábor új autóval dobogós a Mikulás Rallye-n
Tim Gábor új autóval dobogós a Mikulás Rallye-n PDF Nyomtat Email
2018 december 12., szerda 07:15

A több nehézséget, három kiesést, de végül kategória harmadik helyet hozó Rallye2 szezon végeztével volt hiányérzet Tim Gáborban és a JG2 Racingben. A bemutatkozó év ugyan hozott győzelmet és sikereket, a murvás versenyeken nem sikerült bizonyítani.


Emiatt a JG2 Racing egy új autóval indította a Tim Gábor - Timár Tamás kettőst az év végi Mikulás Rallye-n. A cél egyértelmű volt, a Peugeot 208 R2-vel való megismerkedés és murvás versenyek tanulása.

Miután egy rövid teszten sikerült megismerkedni a francia márkával, a Tim - Timár páros bizakodva várta a futamot. Ugyan az első gyorsaságin csak a 6.-ik időt autózták a 16 fős kategóriában, sikerült növelni a tempón. A következő szakaszon már a második idővel érkeztek.
A további három szakaszon is a 2-3. helyen álltak, és végül a harmadik helyen zárták a versenyt. Volt ugyan esélyük megszerezni a második helyet is, de a számukra kedvező utolsó szakaszt törölték, így nem sikerült még előrébb lépni.

"Nem titok, nem szeretem, vagyis eddig nem szerettem a murvás versenyeket. Hét év gokartozás és közel nyolc és pályaversenyzés után rendkívül idegen volt számomra a murvás talaj. Az idei szezonban szenvedtem a murvás futamokon, nem tudtam felépíteni a tempót. Így jól jött, hogy egy másik autóval, lényegében újra kezdhettem a tanulást. Úgy érzem sikeresen vettük az akadályt. Kategória harmadik hely nem rossz, de lesz még jobb is! Sajnálom, hogy törölték az utolsó kör-gyorst, ott jók lettünk volna. Köszönöm a csapatnak és támogatóinknak, hogy ismét lehetőséget kaptunk!" - nyilatkozta Tim Gábor a verseny után.

A Tim - Timár páros idei szezonja még ezzel a futammal sem ért véget, az év végi hungaroringi Szilveszter Rallye-n újra autóba ülnek!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások