A MEAFC-Miskolc szombaton Békésen folytatja
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 26. péntek

Ervin ünnepli névnapját.
Holnap Zita napja lesz.
Főoldal Hírek Sport A MEAFC-Miskolc szombaton Békésen folytatja
A MEAFC-Miskolc szombaton Békésen folytatja PDF Nyomtat Email
2018 október 05., péntek 06:42

A MEAFC-Miskolc NB I/B-s férfi kosárlabda csapata az idei pontvadászat  harmadik fordulójában, szombaton a Békési SzSK otthonában lép pályára. A mérkőzéssel kapcsolatban Drahos Gábor vezetőedzőt kérdeztük.


-    A legutóbbi bajnoki óta eltelt több, mint két hetet mire használtátok fel? Volt még olyan terület, ahol jól jött ez a plusz idő, vagy az eltervezett munkát folytattátok?
-    A megszokott ritmusunkban készültünk az elmúlt időszakban is. Nem vettünk vissza a tervezett terhelésből, amelynek részét képezik a folyamatos edzőmeccsek is. A konkrét feladatok mellett szakmai alapelveinket is egyre jobban szeretnénk rögzíteni a fejekben, hiszen egyre sűrűbb lesz a bajnoki program, így rengeteg lehetőség lesz a gyakorlásra.

-    A jó kezdés adott egyfajta magabiztosságot a csapatnak, vagy továbbra is kellő alázattal várjátok a soron következő találkozót?

-    Ha bármelyik játékosom kellő alázat nélkül várná bármelyik edzésünket, vagy mérkőzésünket, azonnal galléros pólóban találná magát főszurkolóként a lelátón. A csapatnak fejlődési céljai vannak minden nap és minden bajnoki fordulóban. Türelmesek és elszántak vagyunk, hiszen egyre több és egyre komolyabb munkát kell közösen elvégeznünk.

-    Verhető csapat saját otthonában a Békési SzsK, ha igen, mi lehet az újabb siker kulcsa?

-    A Békés újabb rutinos, jó játékosokkal erősítette meg eddig sem gyenge keretét. Boinitzer és Csabák érkezésével talán közelítenek a ligába korábban magabiztosan berobbanó "4K-s" (Koma, Kristic, Kertész, Kovács) szerkezetükhöz. A sorsolásuk nem könnyű, hiszen eddig csak feljutásra vágyó gárdákkal mérkőztek, és álltak helyt velük szemben is, így joggal gondolhatják, hogy a MEAFC-ot hazai pályán legyőzik. Kemény mérkőzésre készülünk, ahol szeretnénk újabb fontos apróságokban összességében is előre lépni.

-    Milyen a csapat egészségi állapota, Takács Dani sérülése rendbe jött?

-    Sérültjeink egészsége továbbra is fontosabb a pillanatnyi eredményességnél, ennek szellemében készülünk a Békés ellen is.  Akik a mérkőzéseken MEAFC mezben vannak, az az aktuálisan legerősebb csapatunk. Őket tudom nyugodt lelkiismerettel terhelni, tőlük várok el lefújásig tartó, játszott perctől független maximális koncentrációt.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások