XIX. Miskolci Egyetemi Sportnap
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 25. csütörtök

Márk ünnepli névnapját.
Holnap Ervin napja lesz.
Főoldal Hírek Sport XIX. Miskolci Egyetemi Sportnap
XIX. Miskolci Egyetemi Sportnap PDF Nyomtat Email
2018 szeptember 21., péntek 09:59

A Miskolci Egyetemi Sportközpont és a MEAFC szeptember 19-én, mintegy 1200 résztvevővel  rendezte meg a XIX. Miskolci Egyetemi Sportnapot, mely a hagyományok szerint, kötelezően sporttal töltendő tanítás nélküli munkanap volt.


A Miskolci Egyetem hallgatói és dolgozói a Miskolci Egyetemi Sportközpontban kispályás labdarúgás, strandröplabda, csocsó, darts, streetball, tollaslabda, asztalitenisz, tenisz, sakk, tájfutás sportágakban mérhették össze tudásukat. A legnépszerűbb kiegészítő program a buborékfoci, a főzőverseny, az Extreme Archery, illetve a „Megmérettetés spártai módra” volt.
A Karok Közötti Vetélkedőt a Gépészmérnöki és Informatikai Kar nyerte, ezzel egy évre megszerezve a Miskolci Egyetemi Vándorkupát.
Sportos fejlesztések
A Sportnappal párhuzamosan fejlesztések kezdődtek az Egyetemi Sportközpontban. A Körcsarnok nagyon kevés kialakított parkolóhellyel rendelkezett, így a látogatók az épület körül hektikusan, többnyire a szabad füves területeken parkoltak.  Azáltal, hogy a parkolóhelyek nem voltak kialakítva, felfestve és nem volt parkolási rendszer, a rendelkezésre álló terület optimális helykihasználása nem volt elérhető, a 80 autó számára elengedő helyet 20 autó foglalta el. A problémát fokozta, hogy rossz idő esetén, a füves terület gyalogos közlekedésre alkalmatlan, sáros és jelentősen csúszásveszélyes. A napokban indult beruházás keretében a Körcsarnok körül 80 db új, aszfaltozott, szabvány méretű, számozott parkolóhelyet alakítanak ki, továbbá felújítják a meglévő parkolóhelyeket és a hozzájuk vezető utat is.
További fejlesztésként, heteken belül kezdődik Miskolci Egyetem E/4 tornateremben a 15 éves, elavult sportburkolat cseréje.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások