Nyári karbantartás a „Keményben”
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 18. hétfő

Bernadett ünnepli névnapját.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Nyári karbantartás a „Keményben”
Nyári karbantartás a „Keményben” PDF Nyomtat Email
2018 augusztus 01., szerda 07:21

A Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett Kemény Dénes Sportuszoda rendes évi karbantartását augusztus 4-szeptember 2. között végzik el a különböző szakterületek munkatársai, akik az előírt és kötelező feladatok végrehajtása mellett az intézmény szolgáltatási színvonalának további javításáért is dolgoznak.  Ez idő alatt a létesítmény értelemszerűen nem tud látogatókat fogadni.
Az intézmény szolgáltatási színvonalának javítása érdekében, a lakosságot érintő fejlesztések közül a fitnesz terem és a szauna átalakítását, bővítését lehet kiemelni. A szauna nagyobb pihenő részt kap, bővül az ottani öltözőrész is. Nagyobb lesz a fitnesz-terem, melybe újabb gépek beszerzését is tervezik.
A nyári karbantartás során olyan, az üzemelés közben nem meg valósítható munkálatokat végeznek el, mint a medencetér plafonjának festése, a víztechnológiai-, gépészeti-, és légtechnikai berendezések átvizsgálása, szükség esetén javítása, felújítása.
A tanmedence és a versenymedence fertőtlenítése, fugázása, ebből adódóan teljes vízcseréje, valamint a medence elöregedett, elkopott, töredezett túlfolyórácsainak és a mozgatható híd burkolatának cseréje éppúgy szerepel a feladatok között, mint az öltözők szokásos felújítása mellett, az öltözői zuhanyzók lábazatának javítása, a közösségi terek, a lépcsőházak, közlekedők, lelátók festése, festésjavítása, takarítása.
Áthelyezik a pénztárpultot, kialakítva ezzel a későbbiekben megújuló beléptető rendszer helyét.
A méltán kedvelt sportintézmény - hasonlóan a már korábban, karbantartás miatt bezárt Diósgyőri Tanuszodához – szeptember 3-án, hétfőn, 6 órától várja újra vendégeit.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások