Atlétikai országos bajnokság, sportiskolás éremesélyekkel
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 18. hétfő

Bernadett ünnepli névnapját.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Atlétikai országos bajnokság, sportiskolás éremesélyekkel
Atlétikai országos bajnokság, sportiskolás éremesélyekkel PDF Nyomtat Email
2018 július 12., csütörtök 15:07

Magyarország serdülő és újonc atlétikai bajnokságát július 14-15-én, a Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából a Miskolc Városi Sportiskola rendezi meg, melynek versenyzői akár 10-12 érmet is itthon tarthatnak.
Kollár Istvántól, a versenybíróság elnökétől megtudtuk, hogy előnevezések meghaladták az 1400 főt, így a bajnokságnak otthont adó, az Egyetemvárosban található Miskolci Atlétikai Centrum alaposan ki lesz használva.
-    Ilyen nagy létszámú mezőnnyel még nem volt dolga pályán miskolci versenybíróknak, ami nagyon nagy kihívást jelent számunkra – mondta Kollár István. -  A bajnokság keretében idén is gazdára talál az egykori kiváló vágtázó, testnevelő és edző, Bánhídi Béla emlékére alapított vándorserleg, amit a felesége ad át. Bánhídi Béla diósgyőri színekben az 1970 es években többször volt válogatott 100 méteren és a 4x100 méteres váltó tagjaként, majd többek között olyan nsgyszerű atlétákat nevelt, mint az olimpikon Molnár Edit, és Almási Csaba, vagy az IBV-győztes Kónya Csaba. Bánhídi Béla sokoldalúságát jellemzi, hogy az 1998-ban a szabadtéri Eb-n és a 2004-es fedettpályás vb-n vezető versenybíróként ténykedett. A verseny szombaton 12 órakor kezdődik, az ünnepélyes megnyitót 14.30-kor tartjuk meg, míg vasárnap 10 órakor indul be a „nagyüzem”. Minden érdeklődőt szeretettel várunk erre az igazán látványosnak ígérkező eseményre!
A rendező MVSI Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Kft. atlétái közül László István tanítványa, Monoki Benjamin ötösugrásban aranyesélyes, Tigyi József versenyzői közül Tóth Anna 80 m gáton, Komlósi Panni pedig távolugrásban szerezhet érmet. Kovács Máté, akinek edzéseit Zámbori „Athos” Zoltán irányítja,  600 és 2000 méteren érhet oda a dobogóra. Ami pedig Szűcs József gyaloglóit illeti, a Tamás Dorottya, Molnár Boglárka, Konczvald Tamás, Bánk Leon, illetve Hassan Mirjam, Kocsis Bernát Bendegúz, Koc Róbert Kasim alkotta csoport akár 6-7 medált is összehozhat.


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások