Ünnepélyes keretek között átadták az elmúlt évben felújított Várady Béla sportközpontot
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 20. szombat

Konrád, Tivadar ünnepli névnapját.
Holnap Konrád napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Ünnepélyes keretek között átadták az elmúlt évben felújított Várady Béla sportközpontot
Ünnepélyes keretek között átadták az elmúlt évben felújított Várady Béla sportközpontot PDF Nyomtat Email
2018 június 26., kedd 07:47

A Sportközpont átadása a helyi labdarúgás ünnepe volt és egyben megemlékezés a névadóról, Várady Béláról, aki Putnokon kezdte pályafutását, majd a Vasasban ért a csúcsra, ott szerzett elévülhetetlen érdemeket, ért el fantasztikus sikereket és írta bele a nevét végérvényesen a magyar labdarúgás történelemkönyvébe. - írta Kepecz Zsolt a Putnok FC oldalán.


A június 23-án, megtartott átadást eredetileg márciusban tervezték, de akkor a nagy havazás miatt elmaradt. Így az Önkormányzat és a PVSE, ígéretüknek eleget téve, rendezték meg az átadót az idei holtszezonban.


16:45-től kezdődött az ünnepi ceremónia, a Kiscsillag Mazsorett tánccsoport bemutatójával. Ezt követte Tamás Barnabás, Putnok város polgármesterének köszöntője, melyben külön
tisztelettel emelte ki Várady Béla feleségét, testvérét és családjait, amiért ellátogattak az eseményre. A beszédet után Marcinaskó Marcell és Fehér Balázs (Putnok játékosok) egy-egy névre szóló mezt kaptak a polgármestertől, megköszönve ezzel a labdarúgásba fektetett munkájukat. Vaskó Tamás, a Vasas csapatkapitánya pedig egy Várady Béla Vasas-mezt nyújtott át városunk első emberének. Az ünnepi kezdőrúgást, Riz Gábor a térség országgyűlési képviselője végezte.


A Vasas FC a komplett NBI-es keretével tisztelte meg a barátságos mérkőzést. A Putnok FC alapcsapata kiegészülve korábbi Putnok labdarúgókkal és a Sajóvölgye Focisuli U19-es csapatának játékosaival vágott neki a stadionavató derbinek.

A Vasas játékosai az első pillanatoktól fogva jelezték, hogy barátságos mérkőzés ide vagy oda, ők bizony úgy szeretnének tisztelegni Várady Béla emléke előtt, hogy hozzá méltó szinten és lelkesedéssel futballoznak a találkozón. Ugyanezt a célt tűzte ki a putnoki legénység is, csak hát a két osztálynyi különbség hamar megmutatkozott egyéni és csapat szinten is. - Kepecz Zsolt

A barátságos mérkőzést végül 2-8-ra nyerte a Vasas FC.

 Filep Dávid
fotó: Szabó Gréta

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások