A Konfuciusz Kupáért tollaslabdáztak
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. május 25. szombat

Orbán ünnepli névnapját.
Holnap Fülöp napja lesz.
Főoldal Hírek Sport A Konfuciusz Kupáért tollaslabdáztak
A Konfuciusz Kupáért tollaslabdáztak PDF Nyomtat Email
2018 május 15., kedd 05:30

Tizenhárom település, 80 sportolója lépett pályára május 12-én, szombaton, a Miskolci Egyetem Körcsarnokában megrendezett III. Konfuciusz Kupa elnevezésű tollaslabda versenyen, melyen ezúttal is gyűjtöttek egy állatmenhely számára.


Az egyéni, páros és csapatküzdelmekre felsorakozott 10-től 65 éves korú tollaslabdásoknak az esemény két fő támogatójának képviselője, Varga Béla, a BorsodChem Zrt. HR és kommunikációs igazgatója és Rakaczki Zoltán, a Miskolci Egyetemi Atlétikai Futball Club (MEAFC) elnöke, Miskolc sportért felelős polgármesteri biztosa kívánt kellemes időtöltést, színvonalas csatákat.

A rendező BLAMA – Borsodi Lelkes Amatőrök meghívását elfogadva, Berentéről, Békéscsabáról, Budapestről, Egerből, Felsőzsolcáról, Gyöngyösről, Kazincbarcikáról, Miskolcról, Nagyhalászról, Sátoraljaújhelyből, Solymárról, Székesfehérvárról és Törökbálintról érkezett sportemberek 9.30 órakor kezdték meg a monstre-programot, mely 22.30 óráig tartott.
A tollaslabdásoknál már hagyománynak számít, hogy rendezvényeiken gyűjtenek valamelyik állatmenhely javára. A résztvevők által felajánlott 30.500 forintos adományt ezúttal a "Második Esély Állatvédő Alapítvány"-nak ajánlották fel.

A BorsodChem Zrt., a Miskolci Egyetem és a MEAFC mellett a miskolci Decathlon Áruház is támogatta a sportág népszerűsítését is szolgáló rendezvényt.


Fotó:
A résztvevők szinte valamennyi korosztályt képviselték a versenyen.

(Fotó: Magánarchívum)

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások