Edzőtáborról, edzőtáborra az idei sikerekért
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. december 14. péntek

Szilárda ünnepli névnapját.
Holnap Valér napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Edzőtáborról, edzőtáborra az idei sikerekért
Edzőtáborról, edzőtáborra az idei sikerekért PDF Nyomtat Email
2018 február 17., szombat 07:01

A Tiszaújvárosi Triatlon Klub élversenyzői január 28- február 11. között a Kanári-szigetekhez tartozó Fuerteventura városában kezdték meg idei, alapozó jellegű edzőtáborozásukat, melynek során a kerékpározás kapott főszerepet.


Mint azt a rendkívül kemény munkával kísért, jól sikerült táborozást vezető Lehmann Tibor klubelnök-vezetőedzőtől megtudtuk, a Mátyus Lili, Putnóczki Dorka, Lehmann Csongor alkotta junior Európa-bajnok „sor” a heti 23-25 óra edzés alatt 300-350 kilométert töltött kerékpár-nyeregben, melyhez 60-70 km futást és 20-22 km úszást is teljesítettek. A felnőtt világkupa-sorozatba idén bekapcsolódó, még U23-as korcsoportos Lehmann Bence a 30-32 órás heteken 400-450 kilométert kerékpározott, amihez 80 futókilométert és 20-22 km úszást számolhatunk hozzá.  A háromszoros világbajnok spanyol Mario Mola és az olaszok világkupa-menője, Alessandro Fabian nevével fémjelzett nemzetközi csapat, külföldi junior és U23-as menők mellett a tavaly U23-as Európa-bajnoki címet kiérdemlő és a tiszaújvárosi felnőtt világkupát megnyerő pécsi Bicsák Bence és társai is ott gyakoroltak a Kanári-szigeteken, így megfelelő edzőpartnerekben sem volt hiány.
-    Pár nap itthon tartózkodás után, február 27-től mind a négy versenyzőnk Cipruson, a magyar válogatott három hetes edzőtáborában folytatja a felkészülést, ahol kollégám, Balogh Bence is tagja lesz a szakmai stábnak – mondta Lehmann Tibor.  - Az utánpótlás válogatott áprilisi, horvátországi közös felkészülésében pedig Bóna Kinga, Tóth Anna és Sinkó-Uribe Ábel képviseli majd a Tiszaújvárosi Triatlon Klubot. Azt gondolom időarányosan jól haladunk, melynek eredményeinkben is tükröződnie kell majd!
Fotó:
Lehmann Csongor (balról) és Lehmann Bence, társaikkal együtt sok száz kilométert tekertek le edzőtáborozásuk során.
(Fotó: Magánarchívum)blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások