Dupla torna-győztes „Vasutas” lányok
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. február 18. hétfő

Bernadett ünnepli névnapját.
Holnap Zsuzsanna napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Dupla torna-győztes „Vasutas” lányok
Dupla torna-győztes „Vasutas” lányok PDF Nyomtat Email
2018 február 14., szerda 14:28

A közelmúltban U9-es és az U13-as korosztályban is felkészülési tornát nyertek Kazincbarcikán a Miskolci VSC kézilabdás lányai.


A Kazincbarcikai Kézilabda Sport Egyesület által az Irinyi Sportcsarnokban megrendezett U9-es, négycsapatos felkészülési tornán a most debütáló „Vasutas”-lányok a Hajdúszoboszló II. csapata ellen 14-9 arányban bizonyultak jobbnak, köszönhetően elsősorban Farkas Panna nagyszerű, és gólerős játékának. A döntőt a másik győztessel, a Hajdúszoboszló I. együttesével vívták a miskolciak, akik remek teljesítménnyel 8-1-re diadalmaskodtak, mely tornagyőzelmet jelentett nekik. A csapat tagjai voltak: Farkas Panna, Kovács Hanna, Lakatos Lívia, Lakatos Sára, Bodnár Sára, Horváth Noémi, Nagy Zsófia, Szolyák Boglárka, Filep Jázmin, Ujj Lili.
Az MVSC U13-as csapata a hazaiakkal, valamint az Ózd és a Bőcs korosztályos együttesével mérte össze tudását. Az Ózd ellenében kemény párharcban 19-12-re nyertek a zöld-fehérek, akik a döntőben a bőcsiekkel néztek „farkasszemet” és jó játékkal 22-17-re diadalmaskodtak felettük.
Külön dicséret illeti a szülőket, akik végig sportszerűen biztatták a gyerekeket.
KÉPALÁ:
Az MVSC torna-győztes U13-as csapata, álló sor: Brájer Barbara edző (balról), Tardi Bianka, Vadászi Kincső, Ortó Réka, Kurucz Kitti. Guggoló sor: Babos Dorina (balról), Oláh Dalma, Nádasi Dóra, Turóczi Alexandra, Gáspár Léda, Técsi Patrícia. Fekvő sor: Róde Zita (balról), Kis-Orosz Viktória.

Fotó: Magánarchívum)


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások