Zurai-arany, Szinay-ezüst Dániából
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. január 20.

Sebestyén ünnepli névnapját.
Holnap Ágnes napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Zurai-arany, Szinay-ezüst Dániából
Zurai-arany, Szinay-ezüst Dániából PDF Nyomtat Email
2018 február 13., kedd 10:04

A DVTK-MVSI két serdülő korosztályos versenyzője is remekül szerepelt a február második hétvégéjén megrendezett dániai Aarhus Open elnevezésű nemzetközi kötöttfogású versenyen, melyen közel húsz ország sportolói mérették meg magukat.


Juhász Sándor, Lakatos Győző és  Bacsó Alex tanítványai közül az 57 kg-os Zurai Rajmund ellen a döntőbe vezető úton sem svéd, sem litván vetélytársa nem tudott pontot csinálni. A fináléban egy újabb litván, Rindeikis nézett farkasszemet Rajmunddal, akinek ezúttal is helyén volt az esze és szíve, melynek eredményeként a kiegyenlített csata végén 5-4 arányban ő lett a győztes.
Nem sok választotta el az aranyéremtől Szinay Csabát sem, aki a végső győzelmet eldöntő találkozóig két dán és egy német fiún „lépett át” könnyedén (hárman mindössze három pontot tudtak csinálni rajta) a 68 kg-osok versengése során. Az ukrán Purtov ellenében 10-10-es állással zárult a döntő. A mérleg nyelvét az értékesebb akció billentette az ukrán fiú javára.
Mivel a hat tagú magyar küldöttség további négy serdülő korosztályos tagja is arany-, vagy ezüstmedált érdemelt ki, a korcsoportos csapatversenyben a mieink végeztek az élen.
KÉPALÁÍRÁS:
Zurai Rajmund (első sorban középen, kupával) és Szinay Csaba (hátsó sorban jobbról a második) egyaránt kiválóan helytállt az Aarhus Openen.
(Fotó: Magánarchívum)

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások