„Megbántam volna, ha ezt kihagyjuk!”
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. november 15. csütörtök

Albert, Lipót ünnepli névnapját.
Holnap Ödön napja lesz.
Főoldal Hírek Sport „Megbántam volna, ha ezt kihagyjuk!”
„Megbántam volna, ha ezt kihagyjuk!” PDF Nyomtat Email
2017 december 16., szombat 17:24

HIDEG RALLY TEAM – 21. TAXI4 Mikulás Rally, Veszprém, 2017. december 9-10.
Hideg Krisztián – Kerék István, Skoda Fabia R5

Saját magát szerette volna megjutalmazni a Mikulás Rallyen való szerepléssel a Hideg Krisztián, Kerék István duó, és ez jobban nem is sikerülhetett volna. A nemzetközi bajnokságokban elnyert bajnoki címek után most életük egyik legjobb versenyében volt részük. A 2017-es veszprémi buliverseny karrierjük TOP3 legjobb murvafutama közé lépett elő.

Hideg Krisztián: Szuperjó versenyhétvégén vagyunk túl! Ahhoz képest, hogy korábban nem volt olyan sok kedvem részt venni ezen a futamon, így utólag nagyon megbántam volna, ha az akkori kedvem, hangulatom szerint döntök. Karrierem TOP3 murvaversenye között van az idei Mikulás Rallye!
Kicsit megijedtünk, mikor teszt közben eleredt az eső, és másnap a pályabejáráson sárdagonya fogadott bennünket. A tréningen így csak 30-40 km/h sebességgel lehetett haladni, és úgy is a kocsi tetejéig fröcskölt a sár… Éjjel viszont lefagyott és valószínűleg sokat dolgoztak is a pálya minőségén, így nagyon jó körülmények között tudtunk versenyezni vasárnap.
A cél az volt, hogy felmérjük, mit tudunk a Skodával a murván, illetve egyfajta jutalomjáték is volt ez számunkra, ha már egész évben nem „rosszalkodtunk”, nem okoztunk kárt sose a kocsi(k)ban, ráadásul a célkitűzéseinket, a bajnoki címeket is elértük.
Jól éreztük magunkat, jól szórakoztunk, rengeteg tapasztalatot szereztünk, és még így se voltak olyan igazán nagy különbségek az élen menőkkel szemben. Ezt bizonyítja az abszolút 7. hely is. Kiváló lehetőség volt ez az erőfelmérésre, amivel maximálisan elégedett vagyok, minden várakozásomat felülmúlta. Az R5-ös és a csapat is szuper volt, nagyon élveztem a verseny minden egyes pillanatát!
Mi idénre befejeztük a szereplést, de jövőre ismét a horvát bajnokságban és az ERT-ben tervezzük a folytatást.

Kerék István: Kifejezetten pozitív élményeim vannak az elmúlt hétvégéről! Igaz, először azt hittük, hogy a sors megtréfál bennünket, és pont az utolsó, szezonzáró futamunkra teremt olyan körülményeket, amik között lehetetlenség lesz élvezetesen autózni, de végül az időjárás a kegyeibe fogadott bennünket, és abszolút jól sült el a dolog. A nézők majd megfagytak, de az autóversenyzéshez makulátlan jó idő kerekedett. A hideg ellenére azért szép számban kilátogattak a szurkolók, remek volt a hangulat.


Az esélytelenek nyugalmával indultunk el a futamon, hiszen már 8-10 éve nem jártunk itt (mentünk már korábban ezeken a pályákon, de megmondom őszintén, nem voltak ismerősek), ráadásul jó pilótákkal és jó autókkal szemben kellett versenyeznünk, akik nem titkolt szándékkal, a győzelem reményében indultak el a Mikulás Rallyen. Mi viszont csak szórakozni szerettünk volna, de utólag belegondolva, ha kicsit többet beleadunk, akkor bárkinek nehéz ellenfelei lehettünk volna. Így sem vagyok azonban elkeseredve, parádés verseny volt, csúszás és fennakadás nélkül.
Gratulálok mindenkinek – a rendezőknek és a résztvevőknek egyaránt!

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások