Tim Gábor raliban is bajnok lett
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. december 14. péntek

Szilárda ünnepli névnapját.
Holnap Valér napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Tim Gábor raliban is bajnok lett
Tim Gábor raliban is bajnok lett PDF Nyomtat Email
2017 november 13., hétfő 16:07

A gyorsasági szakágtól (Suzuki Kupa, RCM CUP és Skoda Octavia Cup bajnok) a rali felé fordult a 2017-es szezonban Tim Gábor, és először futott teljes bajnokságot a saját építésű Nissan Sunny GTi autójával.Timár Tamás navigálásával idén 10 rali versenyen vett részt a többszörös bajnok Tim, és a hétvégén megszerezték a MARB Északi Régiójának bajnoki címét mind összetettben, mind a kategóriájukban, miután a Bózsva - Telkibánya közti raliversenyen az ötödik helyen érkeztek a célba, megszerezve a bajnoki címhez még szükséges pontokat.

A MARB Országos értékelésében (északi, keleti és déli régió összevonva) a harmadikok lettek a közel 120 főt számláló mezőnyben. A 2000cc-es kategóriában a második helyet szerezték meg az országos tabellán.

A szezonban három futamon abszolút győzelmet és négyen kategória elsőséget zsebeltek be, és több versenyen dobogóra állhatott a páros. Az első rali szezon sikeres volt, melyről Tim így nyilatkozott:

"A szezon felemás érzésekkel tölt el. Ugyan több futamgyőzelmünk is volt, de volt kiesésünk és rosszul sikerült versenyünk. A ralihoz sok tapasztalat kell és elsőre sok apró hibába beleszaladtunk. Ha most kezdenénk a bajnokságot, a már meglévő tudásunkkal, biztos még jobb eredményeket érnénk el. De nem panaszkodom, azok után, hogy a gyorsasági pályafutásom véget ért, végül idén mégis egész évben tudtam versenyezni, köszönhetően a családomnak, maroknyi támogatói hátterünknek, navigátoromnak, Timár Tominak, és a sok barátnak aki segített."

Tim tervei között szerepel, hogy újra gyorsasági versenyeken induljon, vagy akár kipróbálja a rallycross-t, de szó van egy 2018-as Rallye2 szezonról is, persze ezek mind csak a megfelelő anyagi háttérrel lehetségesek.

Bárhogy is lesz, télen még egy megmérettetés áll előtte, az év végi Szilveszter Rallye, melyet 2016-ban megnyert a 2000cc-es kategóriában.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Karácsonyi Üdvözlet

Hírdetés

mail.google.com

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások