Sztankovics és Vécsei is döntőzik
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. október 21.

Orsolya ünnepli névnapját.
Holnap Előd napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Sztankovics és Vécsei is döntőzik
Sztankovics és Vécsei is döntőzik PDF Nyomtat Email
2017 november 11., szombat 13:03

A Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) két kiváló sportolója, Sztankovics Anna és Vécsei Réka  is ott lesz a felnőtt rövidpályás országos bajnokság szombati, 100 méteres  mellúszó számának fináléjában.
A százhalombattai felnőtt rövidpályás úszó országos bajnokság pénteki döntőinek résztvevői közé is delegált versenyzőt a Miskolc Városi Sportiskola (MVSI).  A még csak másodéves serdülő korcsoportos Vécsei Réka előző nap biztosította helyét a 100 méter vegyes fináléjába, ahol 1:04,47 perces idővel az értékes pontokat jelentő hatodik helyet érdemelte ki.  A fiatal kora ellenére tavasszal, Debrecenben már felnőtt magyar bajnokságot is nyert tehetség eredményének értékét növeli, hogy a legjobb nyolc csatája előtt alig 10 perccel volt a 100 méteres mellúszás középdöntője , ahol szintén rajtkőre állt. Ebben a számban az MVSI  kétszeres olimpikonja, sokszoros magyar bajnoka,  Sztankovics Anna a legjobb idővel, 1:08,12 perccel kvalifikált az éremcsatára. Ott lesz a 100 m mell szombat délutáni fináléjában Vécsei Réka is, aki mindössze 2 tizedmásodperccel elmaradva a korosztályos országos csúcstól, 1:09,32 percet teljesített, ami a hatodik helyre rangsorolta őt.
Mivel a nyitónapon a hosszabb mellúszó számban, 200 méteren Anna ezüstöt, Réka pedig bronzot  gyűjtött, jó esély van a sportiskolás úszó ob-medálok, illetve bajnoki pontok gyarapítására.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások