• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. szeptember 19. szerda

Vilhelmina ünnepli névnapját.
Holnap Friderika napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Talmácsi Gábor világbajnok visszatér Japánba a hétvégi MotoGP futamra
Talmácsi Gábor világbajnok visszatér Japánba a hétvégi MotoGP futamra PDF Nyomtat Email
2017 október 10., kedd 18:31

​Szédületes versenyekre van kilátás a MotoGP idény ​​hajrájában a 2017-es évad végéhez közeledve. ​A Spíler TV kommentátorai​,​ a világbajnok Talmácsi Gábor és ​korábban többek közt az ő futamait is közvetítő Mezei Dániel Japánba utazik, hogy a Twin Ring Motegi pályájáról helyszíni ​kommentálással, ​bejelentkezésekkel és interjúkkal színesítve közvetítse az október 15-i MotoGP futamokat.


Ezen a hétvégén a Honda pályáján, Japánban a Twin Ring Motegin kerülhet még közelebb Marc Márquez ahhoz, hogy 2017-es Repsol Hondája is helyet kapjon a pálya mellett található legendás Honda Múzeumban, a világbajnok versenygépek mellett. Ahova Talmácsi Gábor első útja is vezetni fog megérkezésük után, mondta a világbajnok, hozzátéve, hogy természetesen kommentátor társát, Mezei Dánielt is meginvitálja egy múzeum látogatásra.

Talma, élete első pole pozícióját a 2​005-ös Japán nagydíjon szerezte meg, “Nagyon várom az utazást, Japán egy különleges ország, különleges emberekkel, igazi harcosok” kezdte meg az emlékezést világbajnokunk. “Ha kiérünk az igaz, hogy elsőnek a Honda múzeumba megyek, de utána a pályán meglátogatom az Aspar csapatot, akikkel bajnok lettem.“

A helyszíni közvetítések nem állnak messze Mezei Dániel​től sem​,​ aki Japában legutóbb ​16 éve járt, amikor a vizes világbajnokságról, Fukuokából közvetített. Szerinte “A világ egyik legizgalmasabb országa Japán, a legnagyszerűbb múlttal rendelkező motorsport márkáinak egyike a Honda, a pálya pedig szintén lenyűgöző. Alig várom, hogy ott legyek.”

"GP STUDIO LIVE” nézőinek Balogh Tamás műsorvezető vendégeivel kielemzi a látottakat és hallottakat. Ezúttal a stúdióban egy igazán belevaló hölgy lesz a vendég, Kovács Niki motorversenyző és MotoGP szakújságíró. A férfi vendég a világ leggyorsabb motorjainak megszelídítője Tóth Zoltán Totti drag bike versenyző. Az biztos, hogy akik ezen a hétvégén követik a Spíler TV MotorsportHD projekt keretében a futamközvetítéseket és a vasárnapi st​údióadást, élőben hajnalban és felvételről délután különleges​,​ élményben lesz rész​ük​.

Figyeljétek a SpílerTV facebook oldalát hajnalban élő bejelentkezés - háttér a stúdióból! - www.facebook.com/spilertv
A "GP STUDIO LIVE” műsor promovideójának beágyazóható kódja:
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fspilertv%2Fvideos%2F395930024159966%2F&show_text=1&width=560" width="560" height="523" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

További információk: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
Kommunikációs Ügynökség: Faster Promotion
Fotocredit:
Talmácsi Gábor, Mezei Dániel, Balogh Tamás: Faster Promotion
Kovács Niki: kovacsniki.hu
Tóth Zoltán Totti: Tóth Zoltán


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások