• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Hírek Sport 1 Úton sportzarándoklatok
1 Úton sportzarándoklatok PDF Nyomtat Email
2017 augusztus 08., kedd 18:51

A Mária Út Egyesület az idei évben augusztus 26-án negyedszer szervezi meg az 1 Úton zarándok napot, melynek célja, hogy a Mária Út teljes szakaszán zarándokok induljanak el imádságaikat a gyermekre várókért ajánlva.A meglévő szakaszok mellett (melyről részletesebb információk a http://1uton.mariaut.hu/tart/index/1001/1 oldalon találhatóak) az idei évben újdonságként futó és kerékpáros szakaszon is meg lehet tapasztalni a zarándoklás testet és lelket formáló erejét.
Minden futni szeretőt várnak a Budapest-Máriaremete futózarándoklatra, melynek nyitó miséjét  Erdő Péter bíboros tartja a Mátyás tempolmban a Szent Mónika közösség 25. jubileumi találkozója keretében 10 órától. A zarándoklat 11 órakkor rajtol.

Táv: 21 km.

A zarándoklat díjmentes, önellátó és regisztrációhoz kötött. Becsatlakozás bármely kijelölt ponton lehetséges. A sportzarándoklat vezetője Makai Viktória, aki nem csak többszörös ultrafutó magyar bajnok, de az idei Mária Maraton  futózarándoklat vezetője is volt..

Az útvonalról a programról és a jelentkezésről további információk a http://1uton.mariaut.hu/cikk/31280/Futo_sportzarandoklat, vagy az 1 Úton facebook oldalán találhatóak.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások