• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Csaknem ezren futottak Tiszaújváros centrumában
Csaknem ezren futottak Tiszaújváros centrumában PDF Nyomtat Email
2017 július 17., hétfő 18:55

A 19. MOL Petrolkémia  Triatlon Nagyhét  3. napjáról

A tiszaújvárosi 19. MOL Petrolkémia Triatlon Nagyhét mai,  Inno-Comp napján a futás jelentette az újabb, már harmadik tombolaszelvény gyűjtési lehetőséget a sportbarátok számára, akik közül 970-en fogadták el a házigazdák, illetve az őket képviselő népszerű szpíker, Péter Attila invitálását.


A Hotel Civis Phőnix melletti rajtnál a pár hónapos, szüleik által babakocsiban tolt kicsinyektől kezdve a szép korúakig valamennyi korosztály képviseltette magát.  A nap névadó támogatója, az Inno-Comp Kft. munkatársai közül – élükön Torma Péter ügyvezető igazgatóval - jó néhányan futócipőt húztak és teljesítették a 2 km-es távot Tiszaújváros centrumában. Az összetartozást, a lojalitást szimbolizálandóan, a célba érkezést követően elkészülhetett a közös, nagy csapatkép is, melyen igazán jól mutattak együtt az egyen-mezes Inno-Composok.
A rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub sportolói mellett kosarasok, mint például mind a négy Benőcs-fiú, Tibor az apa, valamint Zoltán, Viktor, és Dávid fiai sem voltak restek egy kis kocogásra. Mint, ahogy a hosszú évek óta a fővárosban dolgozó, a Nagyhétre hazalátogató, annak idején Tiszaújvárosnak világ- és Európa-bajnoki címeket hozó klasszis kajakos, Szonda Kornélia sem a lelátóról figyelte a történéseket, hanem jó példát mutatva fiataloknak és időseknek egyaránt, ő maga is beállt a mezőnybe.  Ott voltak a pályán „Számít,hogy itt vagy!” mottóval feliratozott pólójukban a főtámogató MOL Petrolkémia  Zrt. dolgozói is, akik teljesítésükért - a nagyhetes tombolaszelvény mellé – átvehettek egy külön szelvényt is, mellyel további nyereményekben reménykedhetnek.
A napot a Paddy and the Rats nagyszínpados koncertje zárta.
Megérkeztek az „első fecskék”
A Nagyhét utolsó két napján rendezendő 21. ITU Triatlon Világkupa és a 12. ETU Triatlon Junior Európa-kupa résztvevői közül a mai napon megérkeztek az „első fecskék”.  Az olaszok csapatának legnagyobb neve a kiválóan úszó, legalább úgy kerékpározó és a futásban sem gyenge  Alessandro Fabian, aki többször állt már világkupa és Európa-kupa dobogón, hazája mix-váltójának tagjaként kontinens bajnoknak is vallhatja magát, 2014-ben Tiszaújvárosban ötödikként végzett, a tavalyi riói olimpián pedig a 14. helyre rangsorolták.
Elfoglalták szálláshelyüket a portugálok juniorjai is, akik minden bizonnyal ott lesznek versenyük legjobbjai között.
A keddi folytatásban
A Nagyhét keddi, T-Forex napja  10 órakor a Magyar Vöröskereszt véradásával indul. A napi sport programot a 18 órakor megrendezendő kerékpározás jelenti. A Hotel Civis Phőnix melletti nagyparkolóból először az óvodások lódulnak neki a 250 méteres mini táv teljesítésére , majd a többiek kezdhetik meg az 5 km-t a hétvégi nemzetközi versenyek pályáján. A kikapcsolódásról 18.30-tól, a KreAktív színpadon a JAM (Republic Cover Band) gondoskodik, majd este 8-kor, a nagyszínpadon jöhet a Kelemen Kabátban.Szűcs István sajtóreferens

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások