• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. június 20. szerda

Rafael ünnepli névnapját.
Holnap Alajos napja lesz.
Főoldal Hírek Sport Futással zárul a Jabil 3próba
Futással zárul a Jabil 3próba PDF Nyomtat Email
2017 július 14., péntek 17:59


A július 15-én, szombaton, 16 órától megrendezendő Jabil 1/3 Maraton nemzetközi utcai futófesztivál lesz az utolsó pontszerzési lehetősége az idei JABIL 3próba elnevezésű szabadidősport eseménysorozatnak.


A rendező Tiszaújvárosi Triatlon Klub munkatársai a verseny napján 11.30-15.00 között várják a nevezőket, illetve az előnevezetteket a városközpontban.   A Jabil Circuit Magyarország Kft. dolgozóinak, illetve az előző próbákon (kerékpározás és úszás) kiváltott próbafüzettel rendelkezőknek a nevezés ingyenes. Az időméréshez szükséges chip  kauciója 1000 Ft,  melyet a verseny végén,  a chip leadásakor visszafizetnek.

Az egyéni indulók a 14, 7 km és 3,5 km, míg a váltók 4x3,5 és 2x7 km-es versenyszámok közül választhatnak. A közös rajt 16 órakor lesz.

A 14 km-es egyéni, a 4x3,5km és a 2x7 km-es váltószámok legjobbjai pénzdíjazásban részesülnek.

Minden célba érkező átveheti a verseny egyedi emblémázott pólóját. A futópróbát teljesítő Jabil-dolgozók között 5 darab meglepetés ajándékot sorsolnak ki.


A Jabil 3 Próbán 12 pontot, vagy annál többet  begyűjtők között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki az esti eredményhirdetésen. A legalább 15 pontot elérők között 2 fődíj talál gazdára – egy a Jabil-os és egy az összes többi résztvevő között. A fődíj nem más, mint 2 személyre szóló WELLNESS hétvége, félpanziós ellátással.

További információ: Tiszaújvárosi Triatlon Klub, Tel: 49/540-094, +36 30 645-2746, e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. , web:  www.tiszatriatlon.hu


blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hírlevél feliratkozás

Név:*
E-mail:*

Belépés

Elfelejtett jelszó? Regisztráció

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások