Sport
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. október 18. péntek

Lukács ünnepli névnapját.
Holnap Nándor napja lesz.
Sport
Tim Gábor a Rallye2 második helyén zárta az évet PDF Nyomtat Email
2019 október 16., szerda 07:15

Az Opel Adam R2-vel versenyző Tim Gábor -Timár Tamás kettős számára csak egy nyitott kérdés maradt a Rallye2 szezonzáró Mecsek Rallye versenyére. Meg tudják-e tartani a bajnokság összetett és kategória második helyét, vagy az idén már oly sokszor hátráltató technika ezúttal is keresztül húzza a számításaikat. Azonban a mecseki verseny mást tartogatott az opeles párosnak.

Bővebben...
 
Krajnyákék a Kia Platinum Rally Cup első bajnokai PDF Nyomtat Email
2019 október 15., kedd 09:43

A Krajnyák Petra, Velezdi Eszter páros lett a Kia Platinum Rally Cup történetének első bajnoka, habár az évadzáró Mecsek Rallye-t Rónavölgyi Endréék nyerték. A 2019-ben életre hívott sorozat erre az évre befejeződött, a promóter dolgozik a folytatáson.

Bővebben...
 
Iskolai kellékek a kedvenc focicsapatok címerével PDF Nyomtat Email
2019 október 14., hétfő 08:55

A tanulók körében hatalmas népszerűségnek örvendenek a focicsapat logókkal és a híres játékosok képeivel ellátott iskolai eszközök és kellékek. A következő írásban ismertetni szeretnénk a csapathoz köthető iskolai kellékek pozitív hatásait, illetve az elérhető eszközök kínálatát.

Bővebben...
 
A MEAFC férfi röplabdásai megküzdenének az NB I-ért PDF Nyomtat Email
2019 október 12., szombat 12:51

A MEAFC-Miskolc NB II-es férfi röplabda csapata október 12-én, hazai környezetben úgy kezdi meg a bajnoki küzdelemsorozatot, hogy annak végén, szívesen harcba szállna az NB I-es tagságért is. A felnőtt együttes mellett nagyon komoly utánpótlásnevelő munka is zajlik az egyesületben, ahol szinte minden korosztály gyakorolhatja már a sportágat.

Bővebben...
 
Vendégsiker után is járt a vastaps! PDF Nyomtat Email
2019 október 12., szombat 09:26

A bajnokesélyes ellen nagyon hiányoztak a miskolci hárompontosok.

Zömmel a centerek pontjairól szólt a legutóbbi bronzérmes MAFC miskolci vendégjátékának első negyede. A komoly „A” csoportos múlttal rendelkező Harazin-Tóth duó pontjaira Homoki válaszolt hat egységgel. Harazin a folytatásban is foghatatlannak tűnt, egyre-másra szerezte a könnyű kosarakat. Mivel Homoki újabb kosara mellett Lippai és Asszú is pontokat szállított, így MEAFC vezetéssel zárult a szakasz (23-15).

Bővebben...
 
Hét érmet hoztak a Miskolci Sportiskola öttusázói Kaposvárról PDF Nyomtat Email
2019 október 08., kedd 09:28

A Magyar Öttusa Szövetség október 5-6-án Kaposváron rendezte meg a korosztályos elit bajnokságot. A versenyen korcsoportonként a ranglista egyéni 1-16. helyezettje  és a váltók 1-6. helyezettje indulhatott. A Miskolci Sportiskola versenyzői várakozáson felül teljesítettek, egyéniben és a váltókban is többször felállhattak a dobogóra.

Bővebben...
 
Zágonyi Gergő aranyérmet nyert PDF Nyomtat Email
2019 október 07., hétfő 19:21

A tornászok kadet II. osztályú országos bajnokságának október 6-án a budapesti Központi-tornacsarnok adott otthont. A Miskolci Sportiskola színeit képviselő Zágonyi Gergő egyéni összetettben az első helyet érdemelte ki. Az aranyérmes sportoló felkészülését  Draskozy Gábor és Bánrévi Imre irányítja.

Bővebben...
 
Tóth Zoltán a dobogó harmadik fokán PDF Nyomtat Email
2019 október 07., hétfő 18:14

A 160 birkózót felvonultató diák II. korcsoportos kötöttfogású birkózó diákolimpia országos döntőjét október 5-én, szombaton Püspökladányban rendezték meg. A DVTK-Miskolci Sportiskola színeiben versenyző Tóth Zoltán a 38 kg-os súlycsoportban a dobogó harmadik fokát érdemelte ki. A bronzérmes edzéseit Lakatos Győző és Juhász Sándor irányítja.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások