Videoblogot indítottunk Erzsébetvárosban: Koronavírus-helyzet Erzsébetvárosban -Biztosítjuk a 70 év feletti kerületi lakosok ellátását!
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. április 4. szombat

Izidor ünnepli névnapját.
Holnap Vince napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek Videoblogot indítottunk Erzsébetvárosban: Koronavírus-helyzet Erzsébetvárosban -Biztosítjuk a 70 év feletti kerületi lakosok ellátását!
Videoblogot indítottunk Erzsébetvárosban: Koronavírus-helyzet Erzsébetvárosban -Biztosítjuk a 70 év feletti kerületi lakosok ellátását! PDF Nyomtat Email
2020 március 19., csütörtök 17:19

Videoblogot indítottunk Erzsébetvárosban, mert szeretnénk, ha kerületünk lakói minél szélesebb körben értesülnének arról, hogy a koronavírus okozta veszélyhelyzet hogyan érinti a hétköznapjaikat. A mai videóban Niedermüller Péter polgármester mondja el, hogyan segít az önkormányzat az idősebb polgároknak, és azt is milyen módon fordulhatnak segítségért az önkormányzathoz, ha az egészségük megőrzése érdekében nem szeretnék elhagyni az otthonaikat.

a videót ide kattintva érhetik el: https://www.facebook.com/PNiedermueller/videos/2802857519834785/blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások