A téli munkaszünetben visszaadják a forgalomnak a Szentendrei utat
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. szeptember 23. szerda

Tekla ünnepli névnapját.
Holnap Gellért napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek A téli munkaszünetben visszaadják a forgalomnak a Szentendrei utat
A téli munkaszünetben visszaadják a forgalomnak a Szentendrei utat PDF Nyomtat Email
2019 december 20., péntek 19:04

Szentendrei út csillaghegyi részén zajló felújítást a téli időszakra felfüggesztik. A munkák tavaszi újrakezdéséig visszaadják a kétirányú forgalomnak a most egyirányúsított útszakaszt, és újra menetrend szerinti útvonalán jár a 134-es, valamint a 923-as busz is.

 Várhatóan 2020 tavaszán folytatódhat a III. kerületi Szentendrei út Mátyás király út és Pünkösdfürdő utca közötti szakaszának rekonstrukciója, mert a téli időjárásban nincs lehetőség az útépítési munkák végzésére. A Mátyás király úttól a HÉV-pálya kereszteződéséig elkészült az aszfaltburkolat felújítása a kötőréteg felhordásáig, a záróréteget tavasszal fektetik majd le. A HÉV-kereszteződés és a Pünkösdfürdő utca között elkészült a teljes aszfaltburkolat.

 

A Szentendrei út felújításában december 21-től téli munkaszünet lesz, az útszakaszt ideiglenesen visszaadják a kétirányú forgalomnak, ennek köszönhetően a munka tavaszi folytatásáig újra menetrend szerinti, eredeti útvonalán jár a 134-es és a 923-as autóbusz. 1075 méteres hosszon újítják fel a Szentendrei utat, továbbá az Ürömi út Szentendrei útba torkolló 50 méteres szakaszát és az itt elhelyezkedő orvosi rendelő előtti teret. A rekonstrukciós munkákra az útburkolat elhasználódása miatt volt szükség. A felújítás a környék biztonságos közlekedését, fejlesztését szolgálja.

 

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások