Megújult a Pasaréti út – november 8-án elkezdődik a műszaki átadás-átvételi eljárás
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 11. szombat

Nóra, Lili ünnepli névnapját.
Holnap Izabella napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek Megújult a Pasaréti út – november 8-án elkezdődik a műszaki átadás-átvételi eljárás
Megújult a Pasaréti út – november 8-án elkezdődik a műszaki átadás-átvételi eljárás PDF Nyomtat Email
2019 november 08., péntek 16:25

Befejeződött a II. kerületi Pasaréti út felújítása. 2019. november 8-án elkezdődik a műszaki átadás-átvételi eljárás, november 9-től, szombattól az autósok, november 11-től, hétfőtől pedig a közösségi közlekedési járatok is mindkét irányban újra használhatják a felújított útszakaszt. Megújult a közút burkolata és a járdák, új jelzőlámpás csomópontot alakítottak ki a Nagyajtai és a Hidász utcánál, a lámpa nélküli zebráknál középszigeteket építettek, rendezték a parkolási helyzetet, helyreállították a közvilágítást, frissítették a zöldfelületeket.

 2019. november 9-től a Szilágyi Erzsébet fasor és a Pasaréti tér között megszűnnek a forgalmi korlátozások, visszaáll az eredeti forgalmi rend, az autósok újra mindkét irányban használhatják a Pasaréti utat. Az érintett közösségi közlekedési járatok 2019. november 11-én üzemkezdettől ismét az eredeti útvonalon közlekednek.

 

A műszaki átadás-átvételi eljárás alatt hibajavítási munkák még előfordulhatnak, de ezek a forgalmat nagymértékben nem befolyásolják majd.

 

Mintegy két kilométeres szakaszon újult meg a Pasaréti út és környezete: cserélték az útburkolatot, ahol szükséges volt, ott a teljes útszerkezetet kicserélték. A buszmegálló öblök bazaltbeton burkolatot, az útpályán lévő megállók aszfaltburkolatot kaptak, felújították a járdákat és a kapubehajtókat is. Az új jelzőlámpák beépített érzékelőkkel segítik az autóközlekedés folyamatosságát. A közvilágítást is felújították, a kijelölt gyalogátkelőhelyek környéke kiegészítő megvilágítást kapott.

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások