Pótlóbusz jár a Moszkva tér és Hűvösvölgy között szeptember 14-én, szombaton és 15-én, vasárnap pályafelújítás miatt
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. február 24. hétfő

Mátyás ünnepli névnapját.
Holnap Géza napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek Pótlóbusz jár a Moszkva tér és Hűvösvölgy között szeptember 14-én, szombaton és 15-én, vasárnap pályafelújítás miatt
Pótlóbusz jár a Moszkva tér és Hűvösvölgy között szeptember 14-én, szombaton és 15-én, vasárnap pályafelújítás miatt PDF Nyomtat Email
2019 szeptember 12., csütörtök 17:18

Szeptember 14-én, szombaton és 15-én, vasárnap pályafelújítás miatt az 56A és a 61-es villamosok nem közlekednek a János Kórház és Budagyöngye között, ezért a Moszkva tér és Hűvösvölgy között pótlóbusz közlekedik.

 

A 61-es villamos két szakaszon, a Móricz Zsigmond körtér felől a János Kórházig, Hűvösvölgy felől pedig a Budagyöngyéig közlekedik, az 56A villamos pedig rövidített útvonalon, csak a Móricz Zsigmond körtér és a Moszkva tér között jár. A villamosok helyett a 61-es pótlóbusszal utazhatnak a Moszkva tér és Hűvösvölgy között. A pótlóbuszra a Moszkva téren, a Dékán utcai gyalogátkelőhely előtt lehet felszálni. A vonal többi részén, a Nyúl utca és a Kelemen László utca között, illetve Hűvösvölgyben, a 61-es villamos környezetében található autóbuszmegállókban lehet felszállni. A Kelemen László utca és Hűvösvölgy között a pótlóbusz a 29-essel közös megállókban áll meg.

 

A 61-es pótlóbuszra való átszállás nem minősül útmegszakításnak. Az 56A és a 61-es villamosról a 61-es pótlóbuszra vagy a pótlóbuszról az 56A vagy a 61-es villamosra történő átszállásnál az egyszeri utazásra szolgáló jegyek – a vonal- és gyűjtőjegyek, valamint egyszeres átszállójegy – használata esetén nem kell új jegyet kezelni, hanem a már kezelt jeggyel lehet tovább utazni. A kezelt vonal- és gyűjtőjegyeket átszállás után a jegy számháló nélküli végén ismét kezelni kell.

 

Kertész Z István

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások