Augusztus 10-től megszűnik a Széna téri helyközi autóbusz-végállomás
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. augusztus 18.

Ilona ünnepli névnapját.
Holnap Huba napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek Augusztus 10-től megszűnik a Széna téri helyközi autóbusz-végállomás
Augusztus 10-től megszűnik a Széna téri helyközi autóbusz-végállomás PDF Nyomtat Email
2019 augusztus 09., péntek 20:31

Augusztus 10-étől a Széna téri autóbusz-állomás megszűnése miatt a Zsámbéki-medence felé közlekedő helyközi autóbuszjáratok indulási helye átkerül a a Moszkva tér Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszára. A változással egyidőben több BKK járat felszállási helye is arrébb kerül.

A Zsámbéki-medence felé közlekedő Volánbusz járatok a Moszkva térről, a Dékán utca és Szilágyi Erzsébet fasor közötti szakaszán kijelölt megállóhelyekről indulnak.

A 91-es autóbuszra a 39-es autóbusz Goldmark Károly utca irányú megállóhelyénél lehet felszállni. A 128-as és 129-es autóbuszok felszállóhelye a Margit körút túloldalára kerül át a Dékán utca és a Széna tér közötti szakaszra,. A 155-ös, 156-os, 916-os autóbuszra a 22-es autóbuszok megállója mögött lehet felszállni.A Volánbusz járataira a Moszkva téren csak előre megváltott menetjeggyel vagy bérlettel szállhatnak fel az utasok, amelyek az úttest másik oldalán lévő BKK ügyfélközpontban vásárolhatók meg. Sajnos egy jelzőlámpás átkelőhely elválasztja a pénztárt az induló autóbuszoktól, ami különösen nagyon balesetveszélyes.  Az ügyfélközpontban az ügyfélhívón a Volánbusz gombot megnyomva, gyorsan, kényelmesen juthatnak az ügyfelek a kívánt díjtermékhez vagy a járatukkal kapcsolatos információkhoz. A menetjegyek megváltására, továbbá az interneten megvásárolt bérletek nyomtatására a kocsiállásoknál elhelyezett automatáknál is lesz lehetőség.


Kertész Z István

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások