Pest megyei hírek
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 14. kedd

&Őrs ünnepli névnapját.
Holnap Henrik napja lesz.
Főoldal Hírek Pest megyei hírek
Pest megyei hírek
Magántőkés MOL Bubi gyűjtőállomás épült a BudaParton PDF Nyomtat Email
2020 július 10., péntek 16:00

53401-53600/53515Újabb gyűjtőállomással bővült a MOL Bubi közbringarendszer, így már 158 helyszínen összesen 2071 almazöld bicikli áll a fővárosban közlekedők rendelkezésére. A Dombóvári út és a Buda-part tér sarkán található új gyűjtőállomás a Property Market fejlesztésében valósult meg.

Bővebben...
 
Ideiglenesen módosul a budai fonódó villamosok közlekedése július 4-12-ig pályakarbantartás miatt PDF Nyomtat Email
2020 július 02., csütörtök 20:56

július 4 - 12-ig a 17-es villamos a Villányi út helyett a Krisztina körúton közlekedik, a 61-es villamos Hűvösvölgy felől csak a Moszkva térig, a Móricz Zsigmond körtér felől pedig csupán a Nagyenyed utcáig jár, az 59 és az 59A villamos helyett pedig a teljes vonalukon pótlóbusszal lehet utazni  A Korlátozás oka, hogy a BKV Zrt. villamospálya-karbantartási munkákat végez az Alkotás utcában a Nagyenyed utcai csomópontnál.

Bővebben...
 
Újranyitott a BKK két repülőtéri ügyfélszolgálata PDF Nyomtat Email
2020 július 01., szerda 20:34

A reptéri utasforgalom várható növekedésére való tekintettel újra kinyitott a BKK két ügyfélszolgálata a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren. Mától tehát ügyfeleink már személyesen is érdeklődhetnek a BKK által nyújtott fővárosi közösségi közlekedési szolgáltatásokról, és a közlekedési szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges jegyeket, bérleteket is megvásárolhatják a repülőtéren.

Bővebben...
 
A Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomás lezárásával folytatódik az M3-as metró felújítása július 13-tól PDF Nyomtat Email
2020 július 01., szerda 18:30

A Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák metróállomáson is elkezdődnek az M3-as metróvonal felújításához kapcsolódó korszerűsítési munkálatok, ezért a metró az említett két állomáson július 13-tól megállás nélkül áthalad. A két lezárt metróállomás környékét a Kálvin tér és a Népliget között közlekedő állomáspótló busszal lehet majd elérni. Az M3-as metró munkanapokon továbbra is Újpest és a Nagyvárad tér között jár majd, a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák állomáson kívül a korábban már lezárt Arany János utca és Ferenciek tere állomáson továbbra sem áll meg. A metróvonal déli szakaszán, a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között a metrópótlás rendje nem változik.

Bővebben...
 
Forgalomcsillapítással, új busz- és kerékpársávokkal válik biztonságosabbá a Baross utca PDF Nyomtat Email
2020 június 29., hétfő 08:24

Új kerékpársávok, illetve buszok és biciklik által közösen használható forgalmi sávok kialakítása kezdődik el 2020. június 29-én a VIII. kerületi Baross utcában. Az átalakítás mellett a forgalomcsillapításnak is fontos szerep jut, ennek köszönhetően biztonságosabbá válik a közösségi és a kerékpáros közlekedés Józsefváros főutcáján.

Bővebben...
 
Marad a sűrű közlekedési rend a belvárost elérő fő vonalakon, az egyéb járatokon a nyári menetrendre áll át a BKK PDF Nyomtat Email
2020 június 26., péntek 20:55

A BKK továbbra is a valós utazási igényeknél nagyobb sűrűséggel indítja járatait. Az ilyenkor szokásos nyári menetrendekre történő átállás két lépésben, fokozatosan történik meg június 29-től, hétfőtől: a forgalmasabb, belvárost érintő járatok még két hétig a normál, legnagyobb kapacitású menetrenddel közlekednek, míg a város többi vonalán a nyári menetrendek lép érvénybe.

Bővebben...
 
Mobilitási Pontokat hoztak létre Budapesten PDF Nyomtat Email
2020 június 26., péntek 20:53

Négy fővárosi helyszínen alakítottak ki kísérleti Mobilitási Pontot, amelyek a környezetkímélő, mikromobilitási eszközök használatához, és a hagyományos közlekedési módok kiegészítéséhez nyújtanak tesztkörnyezetet. Ezzel újabb fontos mérföldkőhöz érkezett a Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Közlekedési Központ és a Közlekedéstudományi Intézet részvételével zajló nemzetközi Cities-4-People projekt.

Bővebben...
 
Fontos változás jön az utazási költségtérítések elszámolásában PDF Nyomtat Email
2020 június 26., péntek 16:36

Július elsejétől csak akkor lehet elszámolni az utazási költségtérítéshez szükséges számlákat, ha azon szerepel a munkáltató adószáma, vagy a csoportazonosító száma (CSASZ),  így akik  a BKK jegyautomatáiból szoktak számlát kérni, azoknak most érdemes lehet új QR-kódot igényelniük.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások