Ismerős arcok – miskolci betörők buktak le
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 2. csütörtök

Ottó ünnepli névnapját.
Holnap Kornél napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Ismerős arcok – miskolci betörők buktak le
Ismerős arcok – miskolci betörők buktak le PDF Nyomtat Email
2009 augusztus 06., csütörtök 15:53
Ismerős arcok – miskolci betörők buktak leA vagyonvédelemre fordított pénz megtérül! Ezt a tételt támasztja alá az is, hogy a közelmúltban egy miskolci étterem gazdasági épületét visszatérően dézsmáló betörőpárost ismertek fel, majd vettek őrizetbe az ipari kamera képfelvételei alapján a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai.

Július végén-augusztus elején rövid időn belül kétszer is ugyanazon miskolci étterem gazdasági épületét károsította meg két helyi illetőségű betörő. A vendégnek nem igazán nevezhető látogatók mindkét esetben reggelre virradóan látogatták meg a vendéglátóhelyet, ahonnan különféle élelmiszereket, fűszereket és konyhagépeket tulajdonítottak el mintegy fél millió forint értékben.

Úgy vigyázza házát, hogy ne lássa kárát!

A vagyonvédelemre fordított összeg idővel megtérül! A 17 alkalommal már büntetett 38 éves B.F. miskolci lakost az ipari kamera felvételein a miskolci zsaruk immáron „jó” ismerősükként üdvözölhették. Társával – a szintén nem makulátlan – idáig „mindössze” egyszer büntetett és időközben beazonosított 29 éves B.I-vel nem sokkal később ugyanis már a Miskolci Rendőrkapitányság vendégszeretetét élvezhette a konyhai beszerzést sajátságosan értelmező páros.

A bevezetett rendőri intézkedéseknek köszönhetően az eltulajdonított értékek nagy része az eljárás során lefoglalásra került, a két elkövető gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmények elkövetését beismerte. A nyomozók adatai alapján a két „hívatlan vendégnek” a fentieken kívül még több miskolci garázsbetörés is – vendéglátós kifejezéssel élve - a „számlájára” írható.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.
blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások