Tüzet rakott a lopott verdában
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2019. április 19. péntek

Emma ünnepli névnapját.
Holnap Konrád, Tivadar napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Tüzet rakott a lopott verdában
Tüzet rakott a lopott verdában PDF Nyomtat Email
2010 július 22., csütörtök 16:19

A tolvaj felgyújtotta a lopott autót, hogy az ujjlenyomatait eltüntesse, a priusza azonban nem vált a lángok martalékává.

A napokban egy kazincbarcikai parkolóból az éjszakai órákban elloptak egy nyitott ajtajú autót, amiben még az indítókulcs is benne volt. Másnap újabb bejelentés érkezett a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra: egy tardonai férfi elmondta, hogy a település határában egy felismerhetetlenségig összeéget személygépkocsit talált. A helyszínre megérkező rendőrök azonban megállapították, hogy a kormos verda a korábban ellopott piros autó lehetett.

Az üggyel kapcsolatos adatgyűjtések hamar eredményre vezettek, hiszen hamar képbe került egy tardonai férfi, aki korábban hasonló esetek miatt már elszámoltatott a hatóság. A férfi kezdetben még ellenmondóan nyilatkozott, később azonban beismerte tettét.

Az elkövető többek között elmondta, hogy az autót el akarta rejteni, hogy később eladhassa azt. A földúton azonban kilyukadt az egyik kerék, kicserélni, pedig nem tudta, így inkább felgyújtotta az egész kocsit. Többek között azért, hogy az ujjlenyomatait eltüntesse.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás miatt folytat eljárást a 27 éves elkövetővel szemben.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások