Lezárt ügyek: A rendőrök tetten érték a tolvajt
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. augusztus 9.

Emőd ünnepli névnapját.
Holnap Lörinc napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Lezárt ügyek: A rendőrök tetten érték a tolvajt
Lezárt ügyek: A rendőrök tetten érték a tolvajt PDF Nyomtat Email
2020 július 09., csütörtök 14:15

Betörés közben fogták el a rendőrök azt a férfit, aki egy miskolci telephelyről akart kisgépeket ellopni. A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 31 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. március 8-án 19 óra körül betört egy miskolci telephelyre. A férfi különféle műszaki alkalmatosságokat - fűrész, robogó, fűkasza, porszívó - készített össze, hogy azokat eltulajdonítsa.
porszívó

Állampolgári bejelentést követően a járőrök a helyszínen tetten érték a férfit, akit ezt követően előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket 112-es ingyenesen hívható segélyhívó számon, vagy jelzést tesznek a legközelebbi rendőrjárőrnél, vagy bármely rendőrségen.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások