Lezárt ügyek: Esküvői fotózásra csalta ki a gyűrűt
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2020. július 11. szombat

Nóra, Lili ünnepli névnapját.
Holnap Izabella napja lesz.
Főoldal Hírek Kék-Hírek Lezárt ügyek: Esküvői fotózásra csalta ki a gyűrűt
Lezárt ügyek: Esküvői fotózásra csalta ki a gyűrűt PDF Nyomtat Email
2020 június 26., péntek 07:32

Vádemelési javaslattal éltek a miskolci rendőrök azzal a fiatalemberrel szemben, aki egy idős miskolci férfit becsapva elkérte tőle aranygyűrűjét, mondván csak kölcsönkéri azt a fia esküvőjére, a fotózásra.

A Miskolci Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 29 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. április 6-án a délelőtti órákban megszólított Miskolc belvárosában egy idős férfit, akinek előadta, hogy régi ismerősök. Az idős úr kicsit hezitált az ismeretségen, de mivel a férfi olyan meggyőző volt, így elhitte, hogy régi ismerősök. A férfi azt mondta, hogy a gyereke a nap folyamán nősül és megkérte a sértettet, hogy adja kölcsön arany karikagyűrűjét az esküvői fotózásra, amit aznap este a találkozásuk helyszínére visszahoz. A becsapott idős úr azonban hiába várt a helyszínen, a gyűrűjét nem hozta vissza neki „régi” ismerőse.

A rendőrök a feljelentést követően a nyomozás során azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalembert, aki részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a gyűrűt egy belvárosi zálogházba adta be, így a nyomozók lefoglalták, majd visszaadták az ékszert tulajdonosának.A csaló férfival szemben az eljárás vizsgálati szakaszában szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.blog comments powered by Disqus
 

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások